Stăm de vorbă cu Sonny Flame, despre Survivor şi ce a însemnat pentru el această experienţă, muzică şi familie. Avem şi un video în exlusivitate de la faimos, aşa că staţi aproape.

Ce ne poţi spune despre experienţa Survivor? Ce a însemnat pentru tine?

A fost o experienţă pe care cu siguranţă nu o voi uita niciodată, cu bune şi cu rele, am luat-o ca pe o lecţie de viaţă, o lecţie din care am avut foarte multe de învăţat. Am fost pus în situaţii limită cu care nu mai luasem contact până acum şi mă bucur că am putut să-mi ţin emoţiile în frâu, să nu reacţionez la impulsuri, deoarece sunt o persoană destul de colerică, ce reacţionează de multe ori acid atunci când este provocată.

Sonny Flame la Survivor
Te aşteptai să ieşi aşa devreme din concurs? Crezi că cei din echipa ta au acţionat corect la momentul respectiv, când te-au propus spre eliminare?

În primul rând, mi-aş fi dorit să fi fost în concurs încă de la început, pentru că altfel ar fi evoluat lucrurile pentru mine. Am venit la jumătatea show-ului şi am avut şi neşansa de a mă accidenta destul de grav la braţul drept, fapt ce a influenţat negativ parcursul meu acolo. Cu toate că am făcut tot posibilul să intru pe traseu, deşi aveam dureri mari, nu am stat deloc pe bară. Se pare că regulile jocului nu au fost în favoarea mea, iar unii dintre colegii mei au găsit la îndemână să mă nominalizeze pe criterii medicale.

Am înţeles, am luat-o ca atare, dar îmi pare rău că am plecat exact atunci când începusem să mă pun pe picioare şi să îmi revin cu braţul. Ăsta e cel mai mare regret, că nu am avut ocazia să concurez ,,întreg” din punct de vedere fizic şi am o oarecare dezamăgire faţă de mine în primul rând, pentru că aş fi vrut să vă arăt mai multe în acest concurs.

Care este părerea ta despre eliminarea lui Ghiţă? Trebuiau Războinicii să voteze pe altcineva?

Cu părere de rău nu aş putea răspunde la această întrebare, pentru că nu am reuşit să urmăresc emisiunea după ieşirea mea, deoarece internetul este destul de slab în resortul unde stăm.

Ce concurent crezi că va câştiga Survivor România 2020? Un războinic sau un faimos?

Mi-aş dori să câştige un faimos, evident. Şi acela să fie omul cu care m-am înţeles cel mai bine acolo, şi anume, Elena. Emanuel, de asemenea a fost un concurent foarte bun, mai ales în a doua jumătate a concursului şi cred că ar merita să câştige.

Ai mai repeta o astfel de experienţă?

Da! Oricând, la orice oră, mai ales că momentul accidentării mă va urmări toată viaţa. Şi chiar îmi doresc să îmi iau revanşa 🙂 Aşa că, m-aş bucura din suflet dacă mi se va propune să particip într-o altă ediţie.

Acum că ai ieşit din competiţie, cu cine te înţelegi cel mai bine?

Surprinzător pentru unii, chiar şi pentru mine, pot spune cu Cristian, de la Războinici. Am avut nişte schimburi de replici destul de înţepătoare în concurs, dar am ajuns să ne respectăm reciproc. În momentul când ne-am întâlnit în resort, după ieşirea mea din competiţie, am devenit cei mai buni prieteni.

De curând ai lansat piesa ,,Pantera”, ce ne poţi spune despre aceasta?

Este una dintre piesele mele preferate din repertoriul meu şi mă bucur că a fost apreciată şi că lumea a rezonat cu vibe-ul ei încă de când am lansat-o. Este o colaborare cu Pablo Garcia, un producător de care cu siguranţă veţi mai auzi pe viitor. De asemenea, am mai colaborat cu Pablo şi pentru piesa ,,Hevito”, la care a scris şi versurile.

Sonny Flame x Pablo Garcia – Pantera (Official Video)
Cum s-a schimbat viaţa lui Sonny Flame, de când a devenit tată?

Dacă până în acel moment încă îmi căutam fericirea, de când a apărut Natalia în viaţa mea, totul s-a schimbat numai în bine din toate punctele de vedere, sunt un om împlinit şi fericit. Am devenit mult mai responsabil, mai atent cu timpul, mai organizat, mai puternic şi mai dornic să ajung din ce în ce mai departe în viaţa mea.

Sonny Flame alături de Natalia(fiica lui) şi Elena(soţia lui)
Care este părerea ta despre Elena Ionescu? Are foarte mulţi susţinători acasă. Cum era Elena la Survivor?

Aşa cum am mai spus, Elena este omul de care m-am apropiat cel mai mult atunci când eram în Survivor. Am descoperit că rezonăm din foarte multe puncte de vedere şi după cum spune proverbul: ,,Cine se aseamănă, se adună”, am legat o relaţie de prietenie, care cu siguranţă va continua şi după acest concurs.

Are cei mai mulţi susţinători, deoarece lumea de acasă observă cum e fiecare, Survivor fiind show-ul în care nu prea te poţi ascunde şi afişa o altă faţă decât cea reală. Este o luptătoare, o persoană care spune lucrurilor pe nume şi nu agrează oamenii falşi, linguşitori, care ar călca pe orice, doar ca să ajungă undeva. Asta am apreciat cel mai mult la ea şi de aceea ne-am înţeles atât de bine.

Sonny Flame şi Elena Ionescu la Survivor
Pregăteşti proiecte noi pentru perioada următoare?

Da, eu întotdeauna pregătesc proiecte noi, mă puteţi urmări pe canalul meu de YouTube, acolo unde îmi lansez toate piesele. După ,,Pantera”, urmează o super piesă, pentru care am filmat deja un videoclip, în care vor fi apariţii surpriză. Stay tuned!! 🙂

Cum ai petrecut carantina în Republica Dominicană? Când te vei întoarce în România?

Într-un fel a picat bine carantina în acest resort din Republica Dominicană, pentru că am văzut cum a stat treaba atât în România, cât şi în alte ţări din Europa şi nu a fost deloc plăcut. Singurul lucra care mă nemulţumeşte în acest moment este că nu pot ajunge acasă, la familia mea, dar reuşim să vorbim zilnic pe video call. Astfel, nu simt atât de tare dorul pentru ei, cum îl simţeam atunci când eram în competiţie, neavând contact cu exteriorul absolut deloc.

Care este cel mai mare vis de-al tau în momentul ăsta?

Am foarte multe visuri măreţe, dar dacă aş fi în postura de a alege unul singur, aş alege ca fetiţa mea să aibă o viaţă frumoasă, lipsită de griji şi să fie fericită.

La final, Sonny a pregătit un VIDEO special pentru IdeaMan şi pentru fanii lui:

1 Comment

  • zortilonrel, 31/10/2021 @ 14:25

    Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my blog something like that. Can I implement a portion of your post to my site?

    http://www.zortilonrel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.