Au trecut 20 de ani de când artista a lansat albumul care îi poartă și numele – ,,J.Lo”. În semn de mulțumire pentru fanii săi, Jennifer a filmat un nou videoclip pentru melodia ,,Love Don’t Cost a Thing”.

Noua versiune a videoclipului postată de Jennifer pe rețelele de socializare, păstrează ideea principală: renunțarea la lucrurile materiale și acceptarea ideii că iubirea adevărată se câștigă, nu se cumpără.

https://www.instagram.com/jlo/

Albumul a fost un real succes, fanii cumpărându-l în peste 8 milioane de exemplare. Cântăreața a ținut să le mulțumească acestora pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul timpului.

„În vreme ce reflectez asupra faptului că e aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului “J.Lo”, voiam să vă spun tuturor că vă mulțumesc pentru faptul că sunteți alături de mine, că mă iubiți și mă susțineți în momentele bune, dar și în cele mai puțin bune. Vă mulțumesc mult pentru afecțiunea pe care mi-ați oferit-o în ultimii 20 de ani!! Vă iubesc atât de mult !! ”, a declarat Jennifer Lopez.

Nu-i așa că J Lo arată la fel de bine ca acum 20 de ani? ❤

Jennifer Lopez – Love Don’t Cost a Thing (Official HD Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.