Vești proaste pentru fanii lui James Corden! Acesta a anunțat că, începând cu anul 2023, nu va mai prezenta emisiunea „The Late Late Show with James Corden”. Acesta prezenta show-ul încă din anul 2015 și se bucură de un succes extrem de mare.

„În urmă cu șapte ani, James Corden a venit în SUA și a luat cu asalt televiziunea, cu uriașe idei creative și de comedie care au rezonat, în mare măsură, cu telespectatorii, atât în direct, cât și online”, a spus George Cheeks, președintele și CEO al CBS, într-o declarație.

În ciuda faptului că James Corden nu a oferit prea multe detalii și nu a vorbit despre deciziile care au dus la încheierea contractului, acesta a mărturisit că s-a simțit extrem de bine în cadrul proiectului și va rămâne doar cu amintiri frumoase.

„În cei doi ani petrecuți la CBS, am avut privilegiul de a vedea de aproape geniul creativ al lui James și de a experimenta parteneriatul său valoros cu CBS, atât ca interpret, cât și ca producător. Ne-am fi dorit să poată rămâne mai mult timp, dar suntem foarte mândri că a făcut din CBS casa lui americană și că acest parteneriat se va prelungi cu încă un sezon la The Late Late Show”.

James Cordon s-a făcut remarcat și prin rubrica „Carpool Karaoke” din cadrul emisiunii sale, unde, în timpul unei plimbări cu mașina, alături de o vedetă sau de o trupă, cântă diferite piese cunoscute. Mai mult decât atât, acesta a prezentat Grammy Awards și Tony Awards.

James Corden Discusses His Late Night Future