Fanii lui Janet Jackson au primit o veste foarte bună. Anul următor, va fi lansat documentarul despre viața sa, în care vor fi prezentate atât cariera, cât și detalii personale, așa cum nu au mai fost văzute până acum.

Anul viitor, artista va aniversa 40 de ani de la începerea carierei și pe această cale, a decis să le mulțumească fanilor printr-un documentar care să ofere o perspectivă mai amănunțită asupra vieții sale.

Documentarul se va numi ,,JANET” și va fi lansat în primele săptămânii ale anului 2022. Filmările au început în urmă cu trei ani și vor surprinde evenimentele cele mai importante prin care a trecut cântăreața.

Producătorii se vor folosi de multe filmări și fotografii din arhiva personală a lui Janet, iar rezultatul se anunță a fi unul cu totul și cu totul surprinzător.

Janet Jackson – Control

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Rastrear Celular, 08/02/2024 @ 22:25

    Para esclarecer completamente suas dúvidas, você pode descobrir se seu marido está traindo você na vida real de várias maneiras e avaliar quais evidências específicas você tem antes de suspeitar que a outra pessoa está traindo.

  • Rastrear Celular, 12/02/2024 @ 04:30

    Como recuperar mensagens de texto excluídas do celular? Não há lixeira para mensagens de texto, então como restaurar mensagens de texto após excluí – Las?

Leave a Reply

Your email address will not be published.