Jennifer Hudson, Milla Jovovivh, Common și Quvenzane Wallis vor juca în noul film de acțiune ”Breathe”, în timp ce Sam Worthington și-ar putea face și el apariția în producția cinematografică.

CAA Media Finance și UTA Independent Film Group s-au ocupat de partea financiară a filmului care spune povestea unei mame și a fiicei sale care sunt obligate să locuiască sub pământ din cauza faptului că lipsa de oxigen se face simțită în atmosferă.

„Suntem foarte încântați de proiectul incredibil care este Breathe. Viziunea lui Stefon pentru film se simte mai relevantă ca niciodată și suntem încântați de modul în care această distribuție de actori extrem de talentați, aflați în vârful jocului lor, s-a reunit. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm la un alt proiect cu prietenii și partenerii noștri de la Capstone”, a spus Lee, președintele de producție al Thunder Road.

Producția filmului a fost realizată de către Basil Iwanyk, Erica Lee, Christian Mercuri și Ruzanna Kegeyen, dar și de Esther Hornestein, Will Flyn și David Haring.