Noul EP al lui JoJo este aici! „Trying Not To Think About It” a fost lansat, la fel şi piesa, „Worst (I Assume)”.

Trying Not To Think About It – New EP by JoJo

Pentru acest material discografic, JoJo a colaborat cu mai mulţi artişti printre care se numără: Cardiak, Nikki Flores, Elijah Blake şi D’Mile. Înaintea acetui EP, cântăreața a mai lansat albumul cu număru patru, „Good To Know”, anul trecut, în mai, ce a debutat pe locul 1 în Billboard R&B Albums Chart.

EP-ul „Trying Not To Think About It” conține 12 single-uri și reprezintă o expresie muzicală a onestității, vulnerabilității și totodată, a transparenței, prin care artista abordează diverse stări și trăiri, precum: anxietatea, depresia, imaturitatea, auto-sabotajul în relații, dar și altele.

JoJo s-a făcut remarcată în muzică odată cu participarea în show-ul America’s Most Talented Kids în anul 2003. În acelaşi an, artista a realizat primul ei album, „JoJo” care a ajuns pe locul 4 în US Billboard 200 şi s-a vândut în peste 4 milioane de cexemplare/

„Leave (Get Out)” a fost prima ei piesă care a ajuns pe locul 1 în US Billboard Pop Songs și pe locul 12 în Billboard Hot 100. De asemenea, al doilea album al său „The High Road” a fost achiziţionat în peste 3 milioane de copii, de pe el făcând parte și hit-ul „Too Little Too Late”.

JoJo a apărut şi în producţii cinematografice, precum:  Aquamarine, R.V, The Bernie Mac Show, Romeo! şi Hawaii Five-0.

JoJo – Worst (I Assume) [Official Music Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • Iron and steel reclaiming facility, 18/03/2024 @ 18:25

    Metal waste reclamation facility Ferrous material tools Iron sorting

    Ferrous waste repurposing initiatives, Iron recycle yard services, Metal recycling center

Leave a Reply

Your email address will not be published.