Jonas Brothers le-au făcut o mare bucurie fanilor când s-au reunit în anul 2019. Acum, după o pauză pe care și-au luat-o, artiștii anunță că anul 2022 ar putea veni cu noi melodii. Vestea a fost dată în cadrul show-ului lui Kelly Clarkson.

„Ne-am întors în studio, scriem, înregistrăm și începem acest proces și găsim inspirație peste tot. Așa că suntem pregătiți să îl lansăm în lume, sperăm că până la sfârșitul acestui an. Vom vedea!”, a spus Joe Jonas în cadrul emisiunii ”The Kelly Clarkson Show”.

Mai mult decât atât, fostele vedete Disney Channel au declarat că au de gând să obțină o rezidență în Las Vegas. Aceasta a fost amânată doi ani din cauza pandemiei de Coronavirus. Mai mult decât atât, Kevin Jonas a continuat seria dezvăluirilor, spunând că vor exista invitați speciali la unele dintre următoarele concerte ale lor.

În anul 2009, trupa a lansat ultimul său album, intitulat ”Lines, Vines and Trying Times”. La 10 ani distanță, aceștia au revenit în industria muzicală și au lansat piesa ”Happiness Begins”. Materialul discografic a fost alcătuit din 14 piese, printre care se numără: ”Sucker”, ”Only Human”, I Believe”, ”Love Her și ”Trust”.

Jonas Brothers – Sucker (Official Video)