Cei doi artiști britanici și-au unit forțele și au lansat piesa „Need You Tonight” care urmează să fie inclusă pe albumul „SHE”, a cărui dată de lansare va fi 18 februarie 2022.

JP Cooper și Ray BLK

Este o piesă extrem de sensibilă, plină de emoție, iar versurile vorbesc despre sentimentul care reprezintă o sursă de inspirație pentru foarte multe persoane: iubirea.

„Piesa este despre o iubire tânără dintr-un oraș mic. Aceasta îmi oferă foarte multe amintiri și este una dintre melodiile mele preferate de pe noul album. După ce am înregistrat piesa, am dorit ca fanii să audă și cealaltă parte a poveștii, așa că am ajuns la Ray BLK”, a declarat Cooper.

În ceea ce privește albumul „SHE”, acesta va fi al doilea din cariera lui Cooper și va fi produs la cinci ani diferență de la materialul discografic de debut – „Raised Under Grey Skies”. Pe lângă piesa menționată anterior, va mai include și melodiile: „Call My Name”, „Holy Water” și „We Cry”.

Cei doi artiști se armonizează perfect în videoclipul ce tocmai a fost lansat. De asemenea, este un clip simplu, dar care exprimă foarte multe și care stârnește sentimente puternice chiar și celor mai insensibile persoane.

Ray BLK este o cântăreață și compozitoare britanică care s-a născut în Nigeria și a crescut în Catford din Londra. Și-a căpătat vizibilitatea, după ce a câștigat în 2017 emisiunea BBC Sound, iar de acolo și până la realizarea propriilor melodii cu milioane de vizualizări pe YouTube a mai fost doar un pas. Printre acestea, se numără: „My Hood”, „Patience” sau „Run Run”.

JP Cooper – Need You Tonight ft. RAY BLK

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Iron and steel scrapping and regeneration, 14/03/2024 @ 14:23

    Scrap metal reclamation and reclaiming Ferrous metal demand Iron waste collection points

    Ferrous waste reclamation, Iron reclamation solutions, Metal reclaiming Yard

  • Iron waste reclamation services, 18/03/2024 @ 21:01

    Scrap metal removal Ferrous metal pricing Iron waste recovery facility

    Ferrous recovery operations, Iron waste refurbishing and reusing, Scrap metal repurposing innovations

Leave a Reply

Your email address will not be published.