Actrița americană în vârstă de 28 de ani, Julia Garner, o va interpreta pe Madonna într-un film biopic despre viața legendarei artiste.

Julia Garner / Madonna │ FOTO: Medium/ The Indiependent

După mai multe zvonuri care au apărut în presă, Julia Garner este cea care o va juca pe Regina Muzicii Pop, însă lista casting-ului a fost una foarte strânsă, fiind multe candidate care aspirau la rolul Madonnei.

Printre canditate se numără Bebe Rexha, Sky Ferreira, Florence Pugh, Alexa Demie și Odessa Young.

Filmul despre viața legendarei Madonna mai vine cu o surpriză, și anume, pelicula ar urma să fie regizată chiar de către artistă însăși.

Potrivit publicației Variety, filmul ar uma să fie produs de către Universal Pictures și va urmări primele zile ale artistei controversate, dar și reinventarea acesteia de-a lungul timpului.

De asemenea, audițiile nu au fost deloc ușoare, pentru că acestea au prevăzut multe ore de canto, lectură sau dans. Tocmai de aceea noul film despre viața Madonnei, necesită o cântăreață și dansatoare bună totodată.

„Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator – un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea (roller coaster-ul) vieții mele prin vocea și viziunea mea”, declară Madonna, potrivit Variety.

Madonna – Hung Up (Official Video)

Julia Garner este o actriță americană, câștigătoare a două premii Emmy și nominalizată la Globurile de Aur pentru „Cea mai bună actriță într-un rol secundar – televiziune”. Totodată, filme și seriale precum, „The Assistant”, „Ozark”, „Maniac”, „Grandma”, dar și altele, i-au adus actriței succesul.

Citește și acest articol despre legendara Madonna: 👉🏻 https://ideaman.ro/doar-35-si-un-vis-madonna/

Leave a Reply

Your email address will not be published.