În urmă cu un an, Juno și Jo lansau piesa ,,Caută-mă”. Acum, cei doi au lansat o nouă melodie, intitulată ,,Ma mai ia”.

Cei doi cântă despre momentele care se petrec după ce un cuplu se desparte, punând accentul pe momenul în care cei doi vor să își spună cât de mult le e dor unul de celălalt.

„Suntem foarte recunoscători că oamenii au reacționat pozitiv la prima noastră asociere artistică. A ieșit un banger, <<Caută-mă>>, și împreună cu JO, am hotărât să repetăm istoria. Când simți toate astea, simți să returnezi ce ai primit fiindcă te gândești la sentimente și te ia dorul. Așa s-a născut <<Mă mai ia>>. Muzica reală trebuie lansată!”, a mărturisit Juno.

Muzica a fost compusă de Smiley, Juno, Șerban Caza, Florin Boka și Roland Kiss. Cei doi artiști speră ca și această colaborare a lor să aibă la fel de mult succes precum ,,Caută-mă” și se bucură de faptul că povestea lor de iubire este o inspirație pentru oameni.

„Am realizat că povestea noastră l-a inspirat să scrie piesa asta și m-am gândit că ar fi minunat să o cântam împreuna. După <<Caută-mă>>, care a fost un real succes, sper ca <<Mă mai ia>> să fie cel puțin la fel de bine primită de oameni și să se bucure de încă un cântec cu un mesaj real, sincer și din suflet”, a declarat Jo.

JUNO X JO – Ma mai ia | Official Video

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.