Céline Dion este o cântăreață de origine canadiană care s-a făcut foarte repede cunoscută datorită vocii sale puternice. Este una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile, muzica sa având influențe: pop, rock, clasice și R&B.

La mulți ani, Céline Dion!

Falling Into You”, „Let’s Talk About Love au fost cele două albume care i-au adus succesul mondial, amândouă primind discuri de platină pentru peste 30 de milioane de copii vândute în întreaga lume. Fără doar și poate, cea mai cunoscută piesă este „My Heart Will Go On”, care a devenit hit la scurt timp de la lansare.

Céline este una dintre cei mai de succes cântăreți din toate timpurile, cu peste 250 de milioane de copii vândute în întreaga lume. A câștigat 5 Grammy Awards și s-a bucurat de două titluri onorifice din partea Berklee College of Music și din partea Université Laval din Canada.

De asemenea, Dion a primit în cadrul premiilor World Music Awards distincția Chopard Diamond Award pentru că a devenit cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor.

Billboard a desemnat-o ca fiind „Queen of Adult Contemporary” pentru cel mai mare număr de piese ce au ajuns numărul unu (11) în topul Adult Contemporary, mai mult decât oricare alt artist feminin din istorie.

Mai mult decât atât, în 2003, a fost onorată de Federația Internațională a Industriei Fonografice (IFPI) pentru că a vândut peste 50 de milioane de albume în Europa. Iar în anul 2008, Céline a fost recunoscută drept cel mai bine vândut artist internațional din Africa de Sud.

Happy birthday, Céline Dion! You are very special, unique and a LEGEND!! ❤🎈

Céline Dion – It’s All Coming Back to Me Now

Leave a Reply

Your email address will not be published.