Pe 25 aprilie 2022, site-ul nostru, a împlinit doi ani de la lansare. Iar pentru că pe noi ne caracterizează creativitatea, am marcat acest eveniment printr-o campanie cu mai mulți artiști și influenceri.

2 ani de IdeaMan ❤

IdeaMan este platforma care se adresează tuturor iubitorilor de divertisment, muzică bună, noutăți muzicale, artiști de succes sau interviuri cu personalități publice. Rubrici precum „20/20”, „Doza de muzică” sau „Divertisment” au ajuns în atenția voastră, având sute de mii de accesări și recenzii pozitive.

În cei doi ani de la lansare, conceptul nostru s-a impus foarte bine pe piața presei online din România, iar acest lucru nu era posibil fără ajutorul vostru, al publicului, colaboratorilor sau al echipei, persoanele care pregătesc zilnic materiale cu drag.

„Mulțumesc tuturor pentru implicare și dedicare!! Împreună o să facem istorie. Stați aproape, urmează noi proiecte de top”, declară Vlad Avarvari, fondatorul IdeaMan.

La celebrarea celor doi ani de la lansarea site-ului nostru, am creat o campanie prin care mai multe personalități, artiști și influenceri, dar și vedete cunoscute ne-au urat ,,La mulți ani” sau mesaje de suflet.

Andrei Ștefănescu, AVA, Andy Popescu, Roxana Nemeș, Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, Miru, Emilian, Missy Crissy, Juno, Geta Voinea, Tony Lupu, Marius Crăciun – câștigătorul show-ului Ferma, Fata cu Vioara, Alin Ciobanu de la Boss Mans Burgr Factory și mulți alții, se numără printre cei care ne-au felicitat.

Întregul moment cu urările vedetelor îl găsiți chiar aici 👇🏻

2 ani de Idea Man!! La mulți ani! ❤🤩

Vă mulțumim! ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.