Astăzi o sărbătorim pe Nadia Comăneci, cea care ne-a făcut să ne simțim mândri că suntem români de nenumărate ori. Avem imagini în exclusivitate!

Nadia Comăneci

Născută pe 12 noiembrie 1961 în orașul Onești din județul Bacău, la vârsta de doar 14 ani scria istorie în toată lumea.

Astfel, Nadia a devenit pe 18 iulie 1976, prima gimnastă din lume care a primit vreodată primul 10 din istoria acestui sport.

AVEM UN MESAJ-VIDEO ÎN PREMIERĂ DE LA NADIA COMĂNECI!

Din acel moment și până acum, Nadia este considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste din toate timpurile.

Totodată, a fost supranumită și „Zeița de la Montreal”, după ce a fost prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut.

De-a lungul timpului, celebra gimnastă a inspirat și alte tinere să se apuce de acest sport. Printre care amintim, Monica Roșu, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Cătălina Ponor și multe altele.

CE MARE GIMNASTĂ ÎI UREAZĂ „LA MULȚI ANI” NADIEI? AFLAȚI MAI JOS!

În prezent, Nadia locuiește în America, alături de soțul ei, Bart Conner și fiul acestora, Dylan Paul Conner, în vârstă de 16 ani.

Nadia și Bart s-au cunoscut în anul 1976, la un concurs de gimnastică din New York, iar de atunci au trecut 26 de ani de când trăiesc o iubire olimpică.

Cei doi se ocupă de propria sală de gimnastică din Statele Unite, dar și de alte proiecte inedite.

Deși a împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani, Nadia arată și se menține foarte bine

Nadia Comăneci a împlinit 61 de ani

După cum am spus și mai sus, Nadia a fost o influență puternică pentru tinerii din întreaga lume, în special pentru gimnaste. Larisa Iordache se numără și ea printre aceștia, iar în semn de mulțumire, are un mesaj pentru Zeița de la Montreal.

LARISA IORDACHE: „…Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine în fiecare moment dificil al meu și al carierei mele…”

LARISA IORDACHE, MESAJ ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU NADIA COMĂNECI

Iar pe final v-am pregătit mesajul în premieră de la legendara Nadia Comăneci pentru toți cei care i-au transmis urări astăzi, de ziua ei de naștere.

MESAJ ÎN PREMIERĂ DE LA NADIA COMĂNECI PENTRU IDEA MAN!

NADIA COMĂNECI: „VĂ MULȚUMESC PENTRU URĂRILE FRUMOASE DE LA MULȚI ANI!”

Vă invităm și pe canalul nostru de YouTube, să urmăriți interviurile Idea Man by Vlad Avarvari

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.