Casa de Discuri, RCA Records a sărbătorit cea de-a 36 aniversare a piesei lui Whitney Houston, „How Will I Know”, cu o nouă versiune lansată în colaborare cu Clean Bandit.

Whitney Houston & Clean Bandit – How Will I Know 

Regia stă sub semnătura lui Ezra Hurwitz, iar coregrafia a fost semnată de către James Alsop. La filmarea videoclipului au participat actorii, Heather Morris și Marlon Pelayo.

Versiunea originală a lui Whitney Houston a fost lansată în anul 1985, pe data de 22 noiembrie și a fost inclusă pe albumul ei de debut, „Whitney Houston”. „How Will I Know” a fost al doilea single al lui Whitney ce a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100.

Melodia a ajuns în top 10 în: Australia, Finlanda, Irlanda, Norvegia, Suedia. Mai mult decât atât, s-a clasat pe locul 5 în UK Singles Chart, pe locul 3 în US Dance Club Songs și pe prima poziție în: US Billboard Hot 100, US Adult Contemporary și US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

În SUA, piesa s-a vândut în peste 2 milioane de copii, în peste 1 milion în UK, în aproximativ 50.000 în Danemarca și în peste 80.000 în Canada.

Whitney Houston, Clean Bandit – How Will I Know (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • Iron scrap material recovery, 18/03/2024 @ 18:43

    Metal recycling best practices Ferrous waste reprocessing depot Iron scrap reclaiming facilities

    Ferrous scrap waste stream analysis, Iron scrap recycling center, Metal reutilization facility

Leave a Reply

Your email address will not be published.