Finneas, fratele lui Billie Eilish, a lansat o nouă melodie, intitulată „Love is Pain”. Aceasta se află pe albumul de debut al artistului – „Optimist”.

Finneas – Love is Pain

Printre piesele care alcătuiesc albumul se numără: „A Concert Six Months From Now”, „Happy Now?”, „Someone Else’s Star”, „What They’ll Say About Us” și „Peaches Etude”.

„Piesa este despre cât de dureroasă și sfâșietoare e iubirea. Am vrut să scriu o piesă despre o relație adultă. Cu cât iubești mai mult o persoană, cu atât devine mai ușor pentru ea să te rănească”, a spus Finneas.

Videoclipului melodiei a înregistrat în câteva zile de la lansare aproximativ 2 milioane de vizualizări pe YouTube și de asemenea, îl surprinde pe artist plimbându-se melancolic pe străzile orașului.

Pe tot parcursul clipului „Love is Pain”, Finneas este filmat pe bancheta din spate a unei mașini, iar la final acesta dispare, precum dragostea care încetează să mai fie într-o relație de mult consumată.

„Speranța mea e ca un copil dintr-un loc oarecare să asculte acest album și să se gândească: <<Exact asta simt eu acum>>. Personal, cu cât învăț mai mult, cu atât știu mai puțin. Așa că mă simt destul de norocos acum…și optimist în ce privește viitorul”, a mai declarat artistul.

Finneas s-a făcut remarcat în lumea muzicii în anul 2019, atunci când a lansat EP-ul „Blood Harmony” și până acum a compus melodiile surorii sale, Billie Eilish.

FINNEAS – Love is Pain (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • Iron scrap reclamation plant, 17/03/2024 @ 11:50

    Metal recovery depot Ferrous material technology Iron reprocessing yard

    Ferrous material cost management, Iron recycling solutions, Scrap metal restoration

Leave a Reply

Your email address will not be published.