LP a lansat o nouă piesă, intitulată „Angels”. Aceasta va fi inclusă pe următorul material discografic al lui LP, „CHURCHES”.

LP – „Angels”

Melodia a fost compusă de compozitorii Kyle Shearer, Nate Campany şi Mike Del Rio. Lansarea albumului va avea loc la începutul lunii decembrie, pe data de 3 şi printre single-urile care îl vor alcătui se află „Goodbye” şi „The One That You Love”.

Videoclipul o surprinde pe artistă ținând aproape tot timpul un arc în mână, pregătită să tragă din moment în moment. De asemenea, „îngerii” sunt ilustrați de 3 fete, care abordează diverse sporturi.

„Am ales acele modele asemănătoare arhanghelului Rafael, deoarece mă interesează personal lucrările lui Waterhouse, Dante Rossetti și William Hunt. Ceva din imaginea creată de pielea palidă, venele albastre și părul roșu, iese din pânză într-un mod aproape hiper-realist. Dacă adaugi aceste elemente la tabloul în care o avem pe LP, obții o paletă frumoasă și puternică din care privitorul poate picta orice fel de poveste vizuală”, au fost cuvintele regizorului Stephen “Norswrthy” Schofield.

LP – Angels (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Iron scrap reclamation and recycling, 16/03/2024 @ 09:26

    Metal scrap sustainability Ferrous metal recycling expert Iron recycling and recovery solutions

    Ferrous material segregation, Iron scrap recovery yard, Metal waste shearing

  • Iron scraps recycling, 18/03/2024 @ 12:01

    Metal waste baling Ferrous metal reprocessing Iron scrap salvage depot

    Ferrous material valuation, Iron scrap management services, Scrap metal valuation

Leave a Reply

Your email address will not be published.