Machine Gun Kelly a lansat pe 25 martie 2022, al șaselea album din cariera lui, intitulat „Mainstream Sellout”. Acesta a ajuns pe primul loc în celebrul top Billiboard 200.

Mainstream Sellout – album by Machine Gun Kelly

Despre noul material discografic, artistul a vorbit încă din august 2021, fiind și al doilea album la care colaborează cu muzicianul american Travis Barker.

Anul acesta, MGK va pleca în turneul „Mainstream Sellout Tour” pentru a promova cea mai nouă lansare muzicală a sa. Prima piesă de pe materialul de studio, „Papercuts”, a fost disponibilă de pe data de 11 august 2021, iar mai multe informații despre single au fost oferite publicului în luna octombrie.

Machine Gun Kelly – papercuts (VMAs)

„Mainstream Sellout” este alcătuit din 16 piese și printre artiștii alături de care a colaborat, se numără: Lil Wayne, Pete Davidson, Willow, Landon Barker și Blackbear.

A ajuns pe prima poziție în Australian Albums, pe locul 2 în Czech Albums, în Scottish Albums și în UK Albums, pe locul 3 în German Albums, pe 4 în Irish Albums și în New Zeeland Albums. De asemenea, a intrat în top 10 în: Belgia, Olanda, Italia și Norvegia.

Machine Gun Kelly – maybe feat. Bring Me The Horizon (Official Music Video)