Mariah Carey a colaborat cu Khalid și cu cântărețul de muzică gospel Kirk Franklin pentru single-ul „Fall in Love at Christmas”. Artista nu putea lăsa nici acest Crăciun să treacă fără să îl celebreze așa cum se cuvine și adaugă o nouă piesă colecției sale.

Mariah Carey, Khalid, Kirk Franklin – Fall in Love at Christmas 

Melodia a fost compusă chiar de către artistă, alături de Kirk Franklin și Daniel Moore II, iar înregistrarea a avut loc în Los Angeles, în Atlanta. De asemenea, regia clipului stă sub semnătura cântăreței și a lui Bryan Tanaka, iubitul acesteia.

Nici bine nu a fost lansată, căci „Fall in Love at Christmas” a fost clasată pe primul loc de către cei de la Billboard în topul pieselor lansate în ultima săptămână.

Mai mult decât atât, melodia a fost urcată pe YouTube la doar câteva zile după ce Carey a zdrobit un dovleac pe contul ei de instagram, anunțând finalul Halloween-ului.

https://www.instagram.com/mariahcarey/

Mariah Carey este recunoscută și ca fiind „Regina Crăciunului”, datorită legendarului hit „All I Want For Christmas Is You”, care a devenit cel mai vândut single de Crăciun din toate timpurile.

Mariah Carey, Khalid, Kirk Franklin – Fall in Love at Christmas (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.