Anul 2022 vine cu o schimbare în ceea ce privește desfășurarea SAGA Festival. Ediția de anul viitor urmează să se desfășoare pe Arena Națională, iar unul dintre cei trei headlineri anunțați este Timmy Trumpet.

Ediția de anul acesta a avut loc la Romaero, unde mai mult de 130.000 de persoane s-au distras pe cinste. De anul viitor, de pe 3 până pe 5 iunie, evenimentul va avea loc pe Arena Națională.

„Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena. Acesta este locul în care festivalul se va desfășura începând de anul viitor, aici vom rămâne și ne propunem să ne surprindem publicul, an de an, cu cel mai bun line-up EDM și cu experiențe de neuitat”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Pe de 2 decembrie urmează să fie noi nume anunțate, dar până atunci, cert este că vor face show: Marshmello, Afrojack și Timmy Trumpet.

SAGA Festival 2021 Aftermovie (4K)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.