Martin Garrix și Tove Lo au decis ca, în ultima lună de iarnă, să facă una dintre cele mai bune colaborări ale momentului. Aceștia au lansat ,,Pressure” care deja se anunță un mare succes printre fanii lor.

Videoclipul este unul diferit față de cele de până acum, care spunea povestea unui Terminator feminin, trimis pentru a-l captura pe cel care face rău oamenilor.

Întreaga acțiune are loc în jurul personajelor bionice care par desprinse din altă lume, iar melodia se anunță, deja, ca fiind una de mare succes.

Tove Lo este o cântăreață și compozitoare din Suedia, care a scris numeroase piese pentru artiști cunoscuți și care, de asemenea, a cunoscut succesul odată cu lansarea melodiei Habits (Stay High).

Martin Garrix feat. Tove Lo – Pressure (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

 • Rastrear Celular, 08/02/2024 @ 21:10

  Keyloggers são atualmente a forma mais popular de software de rastreamento, eles são usados para obter os caracteres inseridos no teclado. Incluindo termos de pesquisa inseridos em mecanismos de pesquisa, mensagens de e – Mail enviadas e conteúdo de bate – Papo, etc.

 • Rastrear Celular, 12/02/2024 @ 03:15

  Atualmente, o software de controle remoto é usado principalmente na área de escritório, com funções básicas como transferência remota de arquivos e modificação de documentos.

 • Iron recuperation, 14/03/2024 @ 22:15

  Scrap metal repurposing Ferrous material reliability standards Iron recovery strategies

  Ferrous processing and recycling, Iron recycling and reclamation center, Scrap metal regenerating solutions

 • Iron waste repurposing facility, 18/03/2024 @ 21:38

  Metal recycling center Ferrous material performance metrics Iron scrap brokerage and trading

  Ferrous waste reclamation processing, Iron waste reclaiming facility, Scrap metal processing plant

Leave a Reply

Your email address will not be published.