Melodia a fost lansată pe data de 5 martie și, la nici o săptămână, a ajuns în top 10 în UK. La doar două zile de când a fost încărcată pe YouTube, a ajuns pe locul 6 în ,,The Official Big Top 40”.

James Arthur – Medicine

Piesa se va regăsi pe viitorul album al artistului și are toate șansele să ajungă pe locul 1 în doar câteva zile. Aceasta nu ar fi prima dată când James Arthur ar da lovitura cu un single nou, acest lucru întâmplându-se și după lansarea melodiei ,,Lating Lover” în colaborare cu Sigala.

,,Medicine”, așa cum îi spune și numele, este o melodie ce are ca scop alungarea sentimentelor negative provocate de depresie sau atacuri de panică.

Prin intermediul piesei, James le mulțumește persoanelor care i-au fost alături și care l-au ajutat să treacă peste momentele dificile, cum ar fi probleme fizice și psihice.

Artistul a fost foarte afectat de evenimentele neplăcute care au început să aibă loc anul trecut și aceată melodie a fost felul lui de a spune că este recunoscător pentru ajutorul pe care l-a primit.

James Arthur – Medicine (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

3 Comments

 • Rastrear Teléfono Celular, 08/02/2024 @ 23:31

  A medida que la tecnología se desarrolla cada vez más rápido y los teléfonos móviles se reemplazan cada vez con más frecuencia, ¿cómo puede un teléfono Android rápido y de bajo costo convertirse en una cámara de acceso remoto?

 • Rastrear Teléfono Celular, 12/02/2024 @ 05:35

  ¿Hay alguna forma de recuperar el historial de llamadas eliminado? Aquellos que tienen una copia de seguridad en la nube pueden usar estos archivos de copia de seguridad para restaurar los registros de llamadas de teléfonos móviles.

 • Iron scrap cutting, 17/03/2024 @ 06:16

  Metal waste processing solutions Ferrous material Iron reuse and recycling

  Ferrous material recycling appraisal, Iron scrap reclamation plants, Scrap metal purchasing

Leave a Reply

Your email address will not be published.