Miley Cyrus va fi și anul acesta gazda NBC pentru marea petrecere din noaptea dintre ani. Aceasta urmează să fie ediția cu numărul doi a Miley’s New Year’s Eve Party, iar anunțul a fost făcut chiar ieri.

Sursele suțin că, anul acesta, prezentatorul urmează să fie nimeni altul decât Pete Davidson, iar Miley Cyrua va urca pe scenă în calitate de co-prezentatoare. Cu toate acestea, până în momentul de față, comediantul nu a spus dacă zvonurile sunt sau nu adevărate.

Anul trecut, petrecerea de Revelion a fost ținută în Miami, Florida iar producția i-a aparținut lui Lorne Michaels. Brandi Carlie, Noah Cyrus, Kitty Ca$h, Saweetie, Jack Harlow și Anitta au urcat pe scenă și au întreținut atmosfera.

Miley a luat cu asalt industria muzicală anul acesta, chiar din primele luni ale sale. Pe data de 1 aprilie, fosta vedetă Disney Channel a anunțat lansarea unei versiuni deluxe a albumului ”Attention: Miley Live”, care vine în completarea materialului de studio lansat pe data de 1 aprilie a acestui an.

Miley Cyrus’ Electrifying Performance of “You” | Miley’s New Year’s Eve on NBC