Sunteți de acord cu această afirmație? Poate fi M.J egalat? Noi credem că nu.

Dacă facem o scurtă trecere în revistă a parcursului său, vom putea observa că M.J a fost unic. Talentul și dăruirea cu care și-a construit cariera, rămân un reper pentru generațiile ce au urmat și ce vor veni.

Michael Jackson – King of Pop

Michael sau Joseph, așa cum se numea și tatăl său, a avut o copilărie care l-a dezvoltat atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. La numai 5 ani, Michael și-a dezvăluit talentul în timpul unui spectacol de Crăciun.

Starul Michael Jackson se naște odată cu trupa Jackson 5. Formația era alcătuită din cei 5 frați: Jackie, Tito, Jermaine, Marlon și Michael. Succesul a fost unul grandios, având în spate multe ore de muncă, petrecute în studioul de înregistrări. Cele mai cunoscute piese sunt ,,I Want You Back”, ,,ABC”, ,,The Love You Save” și ,,I’ll Be There”. Trupa a fost activă din 1964 până în 1990, timp în care M.J își începuse deja cariera solo.

Jackson 5

Michael intră în istorie cu albumul Thriller, cel mai bine vândut album din toate timpurile. Succesul comercial crește cu fiecare minut, iar viața personală este mult prea controversată. După o mulțime de acte de caritate, Michael devenea din ce în ce mai căutat și mai urmărit. A devenit subiectul cel mai important în cadrul discuțiilor pe care toată lumea le avea. Succesul de proporții de-a lungul timpului i-a adus titlul de ,,Regele Muzicii Pop”.

Michael Jackson nu mai era un om pentru oameni, ci un idol, un icon. Era de neatins. Orice făcea, fie și un lucru mărunt, fără ca el să vrea să apară în ziare sau la știri, era capturat. Ajunsese să fie totodată și invidiat. Se transformase, efectiv. Era o stea în fața lumii.

Michael Jackson – Perioada Thriller

Aportul lui Michael în industria muzicală se remarcă prin hiturile cu care bucură publicul, concertele sold out, unde prestațiile sale rămân memorabile, mișcări de dans parcă imposibil de reprodus și costume care devin râvnite de public ( pălăria, mănușă).

Perioada anilor `90 este luată cu asalt de piesele pe care Michael le lansează. Toate au un mesaj semnificativ și vin la pachet cu clipuri video intrate în istorie pentru dans sau costumație. ,,Billie Jean”, ,,Beat It”, ,,Bad”, ,,Smooth Criminal”, ,,Black or White” sau ,, Remember The Time” sunt doar câteva dintre hiturile megastarului. Toate aceste compoziții aduc și o listă greu de cuprins de premii cu care M.J a fost răsplătit de către public.

Michael Jackson – Era Moonwalker

Megastarul călătorește în toate colțurile lumii, acolo unde fanii îl așteaptă cu brațele deschise. În tot acest timp, cariera îi este umbrită în anumite momente de mult prea râvnitele detalii legate de viața sa amoroasă, problemele de familie, copii, paternitate ș.a.m.d. Totodată, devine un simbol al unei generații prin reclamele de la Pepsi, deschizând astfel o nouă eră.

Michael Jackson – Pepsi

Cu toate acestea, geniul muzical, rămâne mai presus de orice detaliu legat de intimitatea lui Michael Jackson. Talentul incomensurabil, dragostea pentru muzică, respectul pentru public și nenumăratele acte caritabile realizate de-a lungul anilor, îl transformă pe Michael Jackson în Regele Muzicii pop, unul dintre cel mai îndrăgit și iubit artist pe care lumea l-a avut vreodată.

#MichaelJackson #KingofPop #legend

7 Comments

 • MPA, 09/08/2020 @ 15:23

  Hallelujah 💯🥇

 • Petrache Catalina, 09/08/2020 @ 15:39

  Inegalabilul🤩❤️🥳

 • Alexandra, 09/08/2020 @ 16:23

  Un artist care mereu va dăinui prin talentul său inegalabil👏🏻

 • Andreea, 09/08/2020 @ 16:26

  Va rămâne mereu in istorie. Always and forever! 🥇

 • Anonymous, 09/08/2020 @ 17:34

  Felicitari👏🏻

 • Anonymous, 09/08/2020 @ 17:38

  Fabulos!🔥

 • Anonymous, 10/08/2020 @ 00:13

  👏🏼👏🏼🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published.