AVA a îmbrăcat rochia de mireasă și a trăit cel mai frumos moment din viața ei. În urmă cu doar câteva zile, AVA și Bogdan, alesul inimii sale au avut o nuntă de poveste și și-au unit destinele pentru totdeauna.

AVA & Bogdan

AVA, artista de la Vocea României, cunoscută pentru colaborările de succes cu Smiley, Andra, Delia și Loredana, a spus „DA” pentru totodeauana, în fața soțului ei Bogdan, a familiei și a prietenilor, dar și în fața lui Dumnezeu, la cununia religioasă.

AVA, declarații exclusive de la nunta de poveste

„Am avut o nunta asa cum am visat, plina de “emotii, trairi si bucurii”, asa cum spun si in piesa mea “Emotii”. Cununia religioasa a fost emotionanta, m-a facut sa realizez cu adevarat ce inseamna familia, iubirea si respectul. Cuvintele parintelui m-au sensibilizat si mi-au umplut inima de bucurie. Petrecerea a fost super misto, ne-am distrat, am cantat, am dansat toata noaptea. Au fost multe momente romantice si distractive. Am avut norocul sa gasim o locatie de vis, cu o echipa dedicata si pregatita, pentru a ne usura munca in cea mai frumoasa zi din viata noastra. Familia, nasii si prietenii nostri ne-au fost alaturi si le multumim tare, pentru tot!”, a mărturisit AVA.

Frumoasa blondină a fost plină de emoții și a plâns de fericire la cel mai important moment din viața ei. Obișnuită să cânte în fața a mii de oameni, datorită carierei impresionante de peste 10 ani de zile în industria muzicală, se pare că acum AVA nu a mai fost la fel de stâpână pe sine, fiind vulnerabilă la aceste clipe unice.

AVA: „Nu m-aș fi gândit că o să fiu atât de sensibilă în ziua nunții mele. Cumva, am conștientizat că din momentul ăla, voi cu Bogdan trup și suflet, vom fi 2 în 1.”

Artista a ales o rochie albă simplă, dar cu detalii foarte interesante, complimentele din partea celor din jur, neîntârziind să apară.

De asemenea, putem spune că a aratat ca o mică prințesă în rochia de mireasă și cu părul superb, aranjat de Geta Voinea, care a strălucit la propriu.

Au urmat pregătiri, precum aranjantul miresei, turta ruptă și alte obiceiuri de dinainte de petrecere, într-un loc superb din inima Capitalei, chiar lângă Ateneul Român, la InterContinental Athénée Palace Bucharest.

IMAGINILE PE CARE LE-AM OBȚINUT DE LA NUNTA AVEI, SUNT UNELE DE COLECȚIE! Cei care s-au ocupat de imortalizarea momentelor unice sunt Zen Lights Photography, care au surprins cele mai frumoase detalii.

La nunta sa, AVA a dansat până dimineața și cum nu se putea să stea de o parte, artista a și urcat pe scenă și a cântat piesa „Je t`aime” pe care i-a dedicat-o în special soțul ei, DJ Kobin (Bogdan), dar și invitaților.

Casă de piatră, AVA și Bogdan! Să fiți fericiți!

AVA – Te Iubesc

79 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.