,,Anywhere Away From Here” este colaborarea dintre Rag’n’Bone Man și Pink și urmează să fie inclusă pe cel mai nou album al artistului, intitulat ,,Life By Misadventure”.

Rag’n’Bone Man & P!nk

Aceasta este prima colaborare dintre cei doi artiști și au decis ca mesajul pe care vor să îl transmită să fie despre teama pe care oamenii au atunci când vine vorba de depășirea fricilor interioare.

„Această piesă este o reflexie sinceră a dorinței de a dispărea din situațiile incomfortabile – e despre vulnerabilitățile cu care ne confruntăm cu toții. Este o onoare să o am pe Pink pe această piesă și sunt atât de fericit că a acceptat să cânte cu mine”, a spus Rag’n’Bone Man.

Mai mult decât atât, P!nk a mărturisit că îl apreciază foarte mult pe artistul britanic, pentru că are o voce foarte frumoasă. De asemenea, cântărețul a reușit să se facă remarcat prin intermediul piesei ,,Human”, lansată în anul 2016.

Anywhere Away From Here” este piesa perfectă pentru noi doi. Sunt extrem de onorată să fac parte din acest proiect, să colaborăm pe această piesă”, a mai declarat P!nk.

Videoclipul a fost filmat la The Duke Of York’s Theatre din Londra și este regizat de Joe Connor, cunoscut pentru colaborările cu The Rolling Stones, Sam Smith și Coldplay.

Rag’n’Bone Man & P!nk – Anywhere Away From Here (Official Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.