Ralù este o artistă nouă, care şi-a lansat de curând albumul de debut ,,Drumul meu”. Vine cu un vibe foarte fresh şi nou, aşa că noile piese pot face parte din playlist-ul vostru.

După ce i-a întâlnit pe băieţii de la BTW, a început să lucreze la albumul ei şi totodată a realizat că poate scrie în multe moduri, că poate face muzică diversă, de la nişă, la comercială.

,,Mi-a plăcut să cânt de mică, deși nu m-am gândit că aș putea să fac o carieră din asta până acum vreun an. Fiind o fire destul de introvertă, am început să scriu ceea ce simt în loc să mă mai destăinui prietenilor. Simțeam că nu mă poate înțelege nimeni cu adevărat și chiar dacă m-ar fi înțeles, nu aveau cu ce să mă ajute, asă că am pus mâna pe agendă și tot ce nu puteam spune, scriam. Trăiri, emoții, frustrări, ego trips.”, a mărtusit Ralù pentru IdeaMan.

Albumul ,,Drumul meu” conţine 8 piese, versurile sunt scrise integral de către artistă, la muzică s-a ocupat Alexandru Radu, alături de Ralù, iar de mix & master Alexandru Radu (Chopin).

,,Sunt extrem de recunoscătoare că-l am lângă mine pe Alex care-mi înțelege viziunea, reușește mereu să-și facă magia la producție și se străduie întotdeauna să scoată ce-i mai bun din mine. Sunt fericită că am reușit să redăm împreuna în aceste opt piese o parte din perspectivele și principiile care-mi conturează identitatea și mă bucur enorm să știu că există câțiva oameni care se regăsesc în versurile mele.”, a mai declarat cântăreaţa.

Ralù – Drumul meu
#NewMusic #NewArtist

160 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.