About ,,The King“

Elvis, pe lângă abilitățile sale vocale bine cunoscute de către public, a impresionat și cu o carieră în cinematografie, acolo unde a îmbinat perfect muzica și actoria.

Can’t Help Falling In Love (’68 Comeback Special 50th Anniversary HD Remaster)

Talentul său a fost de neegalat. Elvis a avut de mic o relație specială cu muzica, aceasta fiind nelipsită din viața lui. Instrumentele muzicale la care cânta au reprezentat o adevărată pasiune întrucât a învățat singur să cânte la pian, lucru care dovedește că Elvis s-a născut pentru a face muzică. La începutul anilor `50 Elvis își făcea cu pași mici debutul în muzică.

Elvis Sings Bossa Nova Baby 

După prima sa apariție televizată, Presley a început să cunoască succesul, iar ofertele au început să apară, Elvis fiind căutat și pentru a juca în filme. Debutul în cinematografie are loc în anul 1956 cu filmul ,,Love Me Tender”. Aceasta a fost rampa de lansare care, în scurt timp l-a plasat pe Elvis în fața unei cariere de mare succes, cu albume și filme apreciate de public, popularitatea sa crescând pe zi ce trece. 

Elvis Presley – A Little Less Conversation (Album Master)

De la lansare și până la ultimul său concert, Elvis a dat tot ce a avut mai bun pe scenă, și-a încântat publicul prin spectacolele sale, prin vocea caldă, păstrând în amintire cele mai frumoase secvențe live sau din filme.

Elvis Presley, cunoscut ca Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau simplu ,,The King”, rămâne o legendă, o stea a muzicii, care a scris istorie prin talentul său, dovadă fiind prestațiile sale inegalabile.

Trouble/Guitar Man (Opening)

Redactor: Andreea Cojocaru

1 Comment

  • Anonymous, 16/09/2020 @ 11:49

    💎💛🔥🔥best

Leave a Reply

Your email address will not be published.