A$AP Rocky pregătește lansarea unei noi melodii în care, de data aceasta, va apărea și Rihanna. Cei doi stau de vorbă pe scara de incendiu a unui bloc și se plimbă printre mulțimilie de paparazzi care nu îi scapă din ochi nici măcar o secundă.

Piesa urmează să fie lansată săptămâna aceasta și se numește ”D.M.B.”. Cu toate acestea, nici ea și nici iubitul său nu au spus dacă viitoarea mămică va apărea și în videoclip sau dacă doar și-a făcut apariția în trailer.

Lansarea videoclipului vine la aproximativ o lună după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, deși aceasta este însărcinată.

Site-ul XXL a dezvăluit că A$AP Rocky ar fi fost prins chiar de către artistă în timp ce o înșela cu Amina Muaddi. Dacă numele acesta nu îți sună familiar, trebuie să știi că Amina Muaddi este una dintre persoanele cu care Rihanna a lucrat pentru lansarea brand-ului Fenty, aceasta fiind designer de pantofi.

„Nu aș spune că a fost o sarcină plănuită. Dar sigur pot să spun că nu am plănuit să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte chestii de genul ăsta. Pur și simplu, ne-am distrat. Iar, la un moment dat, am făcut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat și i-am arătat. A doua zi eram la medic și a început călătoria”, a spus Rihanna.

Acum, fanii așteaptă ca marele eveniment să aibă loc, deoarece Rihanna nu a oferit informații despre momentul în care va naște.

A$AP ROCKY – “D.M.B.” TEASER