Rihanna le-a dat o veste foarte bună fanilor ei. Artista a dat de înțeles că, în curând, va lansa o nouă melodie, după o pauză de mai mulți ani.

Ultimul album al său, ,,Anti”, a fost lansat în urmă cu 5 ani și, acum, Riri pare că vrea să pună capăt pauzei. Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă apariția albumului ,,Anti”.

„Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această eră [“Anti”], mulțumesc echipei”, a scris artista. În secțiunea de comentarii, fanii au rugat-o să scoată măcar o piesă, deoarece pauza pe care a luat-o este extrem de mare. „Cred că da (ar trebui să lansez o piesă). În curând. Doar una, totuși, lol”, a răspuns aceasta.

https://twitter.com/rihanna

Ultima melodie a Rihannei a fost lansată în luna martie a anului 2020, iar anul 2021 s-ar putea să fie anul revenirii ei. În cadrul unui interviu, Riri a declarat că perioada de carantină a fost o adevărată sursă de inspirație pentru ea.

„Anul 2021 e plin de incertitudine pentru toată lumea… dețin controlul creativității mele, totuși, și vreau să duc muzica mea și brand-urile mele la un alt nivel”, a fost vestea care le-a dat speranțe fanilor.

Noi abia așteptăm ca Rihanna să revină cu un nou single. Tu? 😍🤩

Rihanna – Diamonds

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.