După o pauză de șase ani de zile, Rihanna revine cu forțe proaspete. Artista nu a stat deloc degeaba în acest timp, anul acesta, în mai 2022, devenind și mamă pentru prima dată.

Rihanna la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever

Noul single al cântăreței se intitulează „Lift Me Up” și face parte de pe coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”.

Melodia a fost scrisă chiar de către artistă, alături de Tems, producătorul suedez Ludwig Göransson și Ryan Coogler, regizorul filmului.

Totodată, single-ul „Lift Me Up” a fost gândit ca un omagiu adus regretatului actor Chadwick Boseman, care a interpretat rolul din pelicula Black Panther, din 2018.

Deși în cei șase ani de pauză muzicală, din 2016 și până în prezent, Riri a mai avut câteva colaborări, printre care „Wild Thoughts” alături de DJ Khaled și Bryson Tiller, „Loyalty” cu Kendrick Lamar și altele, „Lift Me Up” marchează revenirea.

„Black Panther: Wakanda Forever” va avea lansarea oficială pe 11 noiembrie.

Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever | One Week

Însă surprizele nu se opresc aici, pentru că Rihanna va cânta și la Superbowl 2023, acolo unde se anunță un show de neuitat.

În doar câteva zile de la lansare, melodia „Lift Me Up” a strâns peste 50 de milioane de vizualizări, semn că fanii abia așteptau o revenire.

Rihanna – Lift Me Up

Leave a Reply

Your email address will not be published.