„Romina, VTM!”, noul film marca Vidra Productions și Selly Media Network, se află pe locul 12 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb/BoxOfficeMojo.

Romina, VTM!

Comedia o are pe Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană sonoră cu piese care au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final”, a declarat Nicole Cherry.

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 12 ca număr de intrări în cinema.

Până acum, aproape jumătate de milion de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, filmul având încasări de 8.629.359 RON (aprox. 2.000.000 $).

„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător ”, mărturisește Selly, co-producator Romina, VTM!

Filmul Romina, VTM! este distribuit de Vidra Productions și rulează în cinematografele din toată țara.

ROMINA VTM | Final Movie Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published.