Roxen revine cu o nouă melodie intitulată „How To Break A Heart”. Mesajul piesei este unul sensibil, bazat pe puterea de a merge mai departe în urma unei trădări.

După două luni de la apariția piesei „Spune-mi”, artista lansează de data aceasta o melodie în limba engleză, care este scrisă de Teodor Runsiö, Frans Torell, Elin Bergman și produsă de Seb Daniel. Clipul a fost regizat de San, iar cei de la Warner Music au lansat-o astăzi și pe plan internațional, ca parte a colaborării dintre aceştia și Global Records.

,,Așteptam cu nerăbdare lansarea acestei piese, este una dintre preferatele mele. Sper să vă placă și vouă la fel de mult și să facă parte din playlist-ul vostru. Dincolo de mesajul ei, este o melodie cu un vibe pozitiv, care te face să dansezi și să vrei să o asculți încă și încă o dată. Abia aștept să văd reacțiile voastre și vă mulțumesc încă o dată pentru tot. În același timp, sunt onorată de colaborarea cu Warner și de sprijinul oferit pe plan internațional. Nici nu îndrăzneam să visez la o asemenea reușită, însă acest lucru mă motivează să cuceresc toate topurile cu muzica mea. Love you all!”, a declarat artista.

Enjoy the new single! See you soon!

Roxen – How To Break A Heart | Official Video

Redactor: Lorena Iacoboi