Au mai rămas doar 3 zile până când SAGA Festival va începe, iar deschiderea conceptului spectaculos va fi cu mii de metri pătrați de leduri, lumini și efecte speciale. De asemenea, scena Source are 150 de metri deschidere și 40 de metri înălțime.

În numai 3 zile, începe cea de-a doua ediție SAGA! Festivalul aduce la Arena Națională și în parcul care o împrejmuiește un concept electrizant, care are la bază imaginația, transformarea și energia. Pe 3, 4 și 5 iunie, festivalierii vor fi teleportați într-o lume a creativității și inovației.

Source, scena principală, este un adevărat spectacol, are 40 de metri înălțime și deschidere de 150 metri. În premieră în România, Source va avea 1500 de metri pătrați de leduri de 4.8 mm pixel pitch și rezoluție 4k, lumini statice și inteligente. Elementul central ar scenei va fi icosaedrul, simbolul SAGA, care va fi încărcat cu efecte speciale, lumini, lasere și artificii.

SAGA are la bază libertatea, este locul în care oamenii se încarcă cu energie, își trăiesc visurile alături de prieteni și creează o conexiune specială cu artiștii preferați. Anul acesta, întregul concept este dus la un nou nivel, vor fi mai multe scene, mai grandioase, mai multe spații de activări și instalații de care festivalierii se pot bucura pe durata celor 3 zile.

O parte din ceea ce va însemna festivalul anul acesta, aici.

Peste 90 de tiruri cu echipamente au sosit în urmă cu 2 săptămâni din Olanda, Germania, Belgia, Polonia și Ungaria, iar zilnic aproape 5000 de oameni lucrează pentru realizarea unui eveniment unic în România, pe care festivalieri din 85 de țări îl așteaptă cu nerăbdare. Peste 1000 de tone de schele și grile, 200 km de cabluri și peste 800 boxe sunt doar câteva dintre elementele care compun cea de-a doua ediție SAGA.

Source, Heat, Spark, Switch, Drift, Bumper Cars și toate celelalte scene speciale și secrete așteaptă să prindă viață alături de festivalieri în scurt timp.

Toți cei care vor să-și ridice brățările SAGA din timp și să aibă astfel un acces mai ușor în festival, pot face acest lucru după cum urmează:

 • Brățările pentru abonamentele GA și VIP și biletele de 2 zile pot fi ridicate, începând cu 30 mai, de la Mega Mall (intrarea din bd. Pantelimon, etaj 1), Promenada Mall (etaj 1) și Arena Națională (Bd. Basarabia 37-39)
 • Brățările pentru biletele de o zi și cele pentru minori pot fi ridicate, începând de astăzi, 31 mai, de la Arena Națională (Bd. Basarabia 37-39)

Biletele pentru primul festival al verii, SAGA, pot fi cumpărate de aici

Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza, Ofenbach, Purple Disco Machine, R3HAB, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, Timmy Trumet și mulți alți artiști internaționali și locali vor veni la București în primul weekend din iunie.

2 Comments

 • Iron reclaiming solutions, 16/03/2024 @ 13:16

  Metal reclamation and recovery center Ferrous material recycling consultation Iron recovery and repurposing

  Ferrous material scrap appraisal, Iron waste reclaiming and repurposing, Scrap metal supply chain

 • Iron waste reprocessing center, 18/03/2024 @ 09:54

  Scrap metal processing plant Ferrous metal buyback Iron and steel reuse

  Ferrous material recycling techniques, Iron waste reclaiming solutions, Metal waste recycling facilities

Leave a Reply

Your email address will not be published.