Piesa are un mesaj puternic, fiind dedicată celor cărora le este greu să nu se lase influențați de părerile celor din jur. Cei doi artiști cântă despre cum te poți schimba în încercarea de a-i mulțumi pe ceilalți.

Demi a mărturisit că această colaborare este una perfectă, deoarece arată doi oameni a căror conexiune îi ajută să își rezolve problemele.

Mai mult decât atât, Sam Fischer a declarat că presiunea pe care cei din jur o exercită asupra celorlalți îi face să se schimbe și să treacă prin niște transformări negative și că, prin intermediul piesei, încearcă să îi învețe să facă față acestor presiuni exterioare.

Videoclipul single-ului este realizat sub forma unui lyric video, care arată doar versurile și prezintă un joc de tip Guess Who?, avându-i protagoniști pe Sam & Demi, care joacă toate personajele asortate.

Voi ce părere aveți? Ne lăsăm influențați de părerile celor din jur? 😃

Sam Fischer, Demi Lovato – What Other People Say (Lyric Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Rastrear Celular, 08/02/2024 @ 19:29

    A compatibilidade do software de rastreamento móvel é muito boa e é compatível com quase todos os dispositivos Android e iOS. Depois de instalar o software de rastreamento no telefone de destino, você pode ver o histórico de chamadas do telefone, mensagens de conversa, fotos, vídeos, rastrear a localização GPS do dispositivo, ligar o microfone do telefone e registrar a localização ao redor.

  • Iron reclaiming center, 17/03/2024 @ 11:29

    International metal trade Ferrous metal recycling value chain Iron reprocessing and reclaiming

    Ferrous scrap reclamation services, Iron scrap reusing, Scrap metal compliance

Leave a Reply

Your email address will not be published.