Lorde revine în atenția iubitorilor de muzică odată cu lansarea melodiei „Secrets from a Girl (Who’s Seen it All)”.

Lorde – Secrets from a Girl (Who’s Seen it All)

Versurile noului single vorbesc despre procesul de maturizarea prin care artista de origine neozeelandeză a trecut de-a lungul timpului.

Videoclipul a fost regizat de Joel Kefali și o surprinde pe Lorde în 3 ipostaze ale unor femei diferite. Clipul a fost filmat într-un loc superb, pe o plajă din Oceania.

„În această piesă sunt în conversație cu o altă versiune a mea, încercând să dau mai departe înțelepciunea pe care am căpătat-o de-a lungul anilor…Joel Kefali (regizorul videoclipului) m-a inspirat să identific trei părți distincte ale mele și să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă acestea s-ar putea întâlni…Copilul cu ruj violet și bijuterii de argint, cu bucle mari aruncate într-o parte, agitându-se și sărind de colo până colo, ca un copil de șase ani, femeia care iubește, îmbrăcată în roșu, cu ochii reliefați de mici diamante, care se trezește mahmură și Grădinarul…eu în perioada de maximă înțelepciune a vieții mele, îmbrăcată în propriile mele haine”, a mărturisit artista.

Melodia este inclusă pe cel mai nou album al cântăreței, intitulat „Solar Power”, a cărui lansare a avut loc anul trecut, pe data de 20 august. Materialul discografic a debutat pe locul 1 în US Top Alternative Albums, dar și în New Zeeland Albums.

Pentru a promova și mai bine noul album, pe 3 aprilie, Lorde va începe un turneu mondial prin mai multe țări din Canada, America și
Europa, urmând să continue anul viitor, de pe 21 februarie până pe 18 martie, în orașele importante din Noua Zeelandă și Australia.

Cei care vor să meargă la concertele lui Lorde, o pot face accesând site-ul artistei. Biletele pot fi achiziționate de aici: 👉🏻 https://www.lorde.co.nz/tour

Lorde – Secrets from a Girl (Who’s Seen it All)

2 Comments

  • Iron scrap reclaiming and reprocessing, 14/03/2024 @ 09:22

    Scrap metal waste disposal Ferrous material reclamation services Iron scrap exchange

    Ferrous material best practices, Iron disposal facility, Metal scrapping services

  • Iron and steel reclaiming services, 18/03/2024 @ 18:16

    Scrap metal separation Ferrous material alloy Iron scrap reprocessing services

    Ferrous material environmental regulations, Iron scrap yard facility, Scrap metal import regulations

Leave a Reply

Your email address will not be published.