Ed Sheeran revine în forță și lansează prima sa melodie din toamna aceasta. Artistul a lansat melodia „Shivers”, după ce, timp de mai multe săptămâni, a dat de înțeles că acest lucru urmează.

Videoclipul stă sub semnătura lui Dave Meyers și prezintă o poveste de dragoste, așa cum artistul britanic ne-a obișnuit.

„Rezultatul este în aceeași măsură de nebunesc și lipsit de constrângeri. Minunata Anna Sophia Robb apare și ea în videoclip, a fost atât de distractiv să-l filmăm împreună. Sperăm să vă placă, nu mă întrebați ce semnificație ascunde sau despre ce e vorba în clipul ăsta pentru că nu am nici cea mai vagă idee”, a spus Ed Sheeran.

Cea mai nouă melodie a lui Sheeran a fost cântată și în cadrul premiilor MTV Video Music Awards de anul acesta, unde cântărețul și-a impresionat fanii cu vocea și prezența sa.

Mai mult decât atât, Ed se pregătește și pentru lansarea celui de-al patrulea album, ”=”, care va apărea pe data de 29 octombrie. „A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți”, a mai mărturisit artistul.

Nouă ne suuper place acest single. Dar tu ce părere ai? 💥

Ed Sheeran – Shivers [Official Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.