Rapper-ul Kanye West a găsit o rezolvare pentru problemele Americii. Artistul a luat decizia de a candida la președinție si a postat ulterior pe Twitter.

„Acum trebuie să realizăm promisiunea Americii prin credință în Dumnezeu, o viziune unită și construcția viitorului nostru. Candidez la funcția de președinte al Statelor Unite”, a notat artistul, iar alături de postare a folosit un emoticon cu steagul SUA şi hashtag-ul #2020VISION.

Postarea lui Kanye West de pe Twitter

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Elon Musk, CEO Tesla a adăgat imediat: „Ai susținerea mea totală.”

Comentariul lui Elon Musk la postarea lui Kanye West

Părerile urmăritorilor sunt împărțite în ceea ce privește candidatura artistului, însă majoritatea consideră că acesta va avea un mare succes și îl susțin cu mesaje încurajatoare precum ,,Kanye președinte!”

Nu este prima dată când Kanye West își declară dorința de a fi președinte. În 2015 în cadrul premiilor MTV VMA Awards cântăreţul și-a anunțat candidatura pentru 2020, iar in noiembrie 2019 a spus că va candida la alegerile din 2024.

Nu știm încă daca rapper-ul va intra în cursă alături de Trump și Joe Biden, însă vă vom ține la curent cu noi informații. See you soon! 🙂

Redactor: Lorena Iacoboi

Leave a Reply

Your email address will not be published.