Anul acesta, a 56-a ediție a Super Bowl s-a desfășurat pe data de 13 februarie, fiind cea mai târzie dată din istoria evenimentului. 💥

Artiștii de la Super Bowl 2022
(Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

Cum era de așteptat, cele mai importante nume din industria muzicală au urcat pe scenă și au cântat în pauza finalei din NFL (Liga de Fotbal American). Așa cum s-a întâmplat doar în anul 2012, cinci artiști au întreținut atmosfera – Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar și Mary J. Blige.

Întregul eveniment a ajuns la apogeu în momentul în care artiștii au interpretat împreună piesa de semnătură, „Still D.R.E.” a lui Dr. Dre în colaborare cu Snoop Dogg. Printre artiștii menționați anterior, au mai cântat 50 Cent și Anderson .Paak (la tobe).

Hit-uri precum „California Love”, „The Next Episode” sau „Family Affair” au dus publicul la extaz.  

Mary J. Blige
Ronald Martinez/Getty Images

Acesta a fost un show marca „Original Gangsters”, care marchează pentru prima dată în istoria unuia dintre cele mai urmărite și importante evenimente din Statele Unite – Super Bowl, artiștii de hip-hop și rap, care sunt principalii interpreți ai spectacolului remarcabil.

Original Gangsters – Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige & 50 Cent.

Mai mult decât atât, la finalul spectacolului, în semn de solidaritate pentru Black Community, Eminem a ținut un moment de reculegere.

Staruri precum Beyonce, Jay-Z, Kanye West, Justin Bieber și Hailey Bieber, Ludacris, Usher, Ryan Reynolds, The Weeknd, Ciara, J. Lo și Ben Affleck, JoJo, Drake, baschetbalist-ul LeBron James, dar și mulți alții, au fost prezente la Super Bowl.

https://www.instagram.com/nfl/

Cântăreața americană de muzică country, Mickey Guyton, a cântat The National Anthem – vezi aici.

Mickey Guyton

Iar artista Jhené Aiko, cunoscută pentru aparițiile din videoclipurile muzicale ale trupei B2K, a cântat „America the Beautiful” – vezi aici.

Jhené Aiko

De asemenea, echipa Los Angeles Rams a câştigat ediția de duminică seară de la Super Bowl, după ce a învins, cu scorul de 23-20, echipa Cincinnati Bengals.

Echipa Los Angeles Rams
Sursă: usmagazine.com

A 56-a ediție de la Super Bowl s-a desfășurat în Los Angeles, la SoFi Stadium. În anii precedenți, pe scenă au mai urcat: Shakira, Beyonce, The Weeknd, Lady Gaga, Katy Perry, Madonna, Michael Jackson, Jennifer Lopez și mulți alții.

Întregul moment de la Super Bowl 2022, îl puteți urmări aici:

3 Comments

 • Iron scrap salvage depot, 14/03/2024 @ 13:23

  Metal waste resale Ferrous metal waste management Iron waste reclaimer

  Ferrous material recycling services, Iron scrap import regulations, Metal recovery processing

 • Iron scrap recycling industry, 18/03/2024 @ 17:35

  Metal waste repurposing Ferrous material shearing Scrap iron resale

  Ferrous material handling equipment, Iron scrap sales, Metal recycling and disposal

 • здк binance алдым-ау коды, 07/07/2024 @ 22:04

  Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.