Afacerea a luat naștere din dorința de a le arăta oamenilor cât de gustoase și de aromate pot fi prăjiturile, bazându-se pe 100 de rețete originale.

Alina Răducan este cea care stă în spatele conceptului Sweet Moments, dorind să le arate tuturor ceea ce înseamnă calitatea și pasiunea.

Alina Răducan – fondatoarea Sweet Moments

„Îmi plac prăjiturile, ador ciocolata și îmi place să îmi iasă din mâini și minte un preparat senzațional, însă nu m-aș fi gândit să devin Pastry Chef, cel puțin nu la 30 ani!”, mărturisește Alina, fondatoarea cofetăriei.

Cei care trec pragul cofetăriei au de unde alege: torturi, prăjituri, platouri și dacă vine vorba de petreceri, chiar și un candy bar le poate sta la dispoziție. Toate produsele sunt realizate în laboratorul propriu, începând cu blatul de prăjituri și terminând cu decorurile.

Produsele prime sunt obținute de la producătorii locali, rețetele au la bază doar ingrediente proaspete, cât mai naturale, preparatele sunt repartizate în camera frigorifică, iar transportul nu este nici el un aspect neglijat, produsele ajungând la client cu transport frigorific autorizat.

Exigența și devotamentul celor de la Sweet Moments și-au spus cuvântul, existând, până în prezent, peste 50.000 de clienți fericiți și peste 10.000 de prezențe la diferite evenimente, iar livrările săptămânale au depășit pragul de 200.

https://www.sweetmoments.ro/candybar/

Fără doar și poate, candy bar-ul este piesa de rezistență a celor de la Sweet Moments. Indiferent de ocazia pentru care ai organizat o petrecere, candy bar-ul nu poate să îți lipseacă. Multitudinea de variante din care poți alege și design-ul ales în funcție de tematica evenimentului îi vor face pe toți să își amintească de cum au fost întâmpinați la party.

https://www.sweetmoments.ro/candybar/

Această cofetărie se asigură de tot: prepararea cât mai atentă a produselor, amenajarea decorului la locație și demontarea obiectelor de decor.

Pe cei de la Sweet Moments îi găsești la: 📍 Aleea Emil Racoviță 25, sector 4, București, 📞 numărul de telefon 0745.199,938 sau la adresa de e-mail 📩 contact@sweetmoments.ro.

Intră și pe site-ul lor aici 👉 https://www.sweetmoments.ro/candybar/

Leave a Reply

Your email address will not be published.