Anul 2020 a fost unul de mare succes pentru artistă. Aceasta a lansat al doilea album al său, initulat ,,Evermore”, care a venit la mai puțin de 6 luni de la lansarea materialul discografic ,,Folklore”.

Taylor Swift

,,Evermore” este albumul cu numărul 9 al cântăreței și, printre piesele solo, se regăsesc și colaborări cu artiști de renume, precum The National, HAIM și Bon Iver.

„Nu ne-am putut opri din a scrie melodii. Pentru a exprima această realitate mai poetic, am simțit că stăm la marginea “pădurii folclorice” și că avem de ales între a ne întoarce sau a ne avânta și mai mult în muzica acestei păduri. Am ales să mergem mai departe și să-i explorăm profunzimea”, le-a mărturisit Taylor fanilor.

Împreună cu acest album, a fost lansată și piesa ,,Willow”, care deja se bucură de un real succes, având, în mai puțin de 2 zile, peste 12 milioane de vizualizări.

taylor swift – willow (official music video)

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

 • Phone Tracker, 08/02/2024 @ 06:54

  How to track the location of the other person’s phone without their knowledge? You will be able to track and monitor text messages, phone calls, location history and much more. Free Remote Tracking and Recording of Husband’s Phone Cell Phone Spy. Best Apps to Download for Free to Spy on Another Phone.

 • Track phone, 10/02/2024 @ 22:29

  Mobile Phone Monitoring App – hidden tracking app that secretly records location, SMS, call audio, WhatsApp, Facebook, Viber, camera, internet activity. Monitor everything that happens in mobile phone, and track phone anytime, anywhere.

 • Iron recovery centers, 17/03/2024 @ 05:18

  Metal logistics services Ferrous material procurement Iron waste reclaiming and recycling solutions

  Ferrous material alloying, Iron reuse, Scrap metal yard operations

 • Iron recovery services, 18/03/2024 @ 09:32

  Scrap metal transportation regulations Ferrous metal repurposing and reclaiming Iron scrap industry trends

  Ferrous material recycling organization affiliations, Iron and steel recycling and reclamation yard, Scrap metal industry

Leave a Reply

Your email address will not be published.