Timp de 19 ani, Ellen DeGeneres a stat de vorbă cu cele mai mari vedete din America, de la modele la actori, de la cântăreți la personalități TV.

Emisiunea sa a avut peste 3.200 de epidoade care au ținut fanii lipiți de televizoare. Printre invitații ei s-au numărat: Jennifer Aniston, Billie Eilish, P!nk, Bruno Mars, Oprah Winfrey, J Balvin, Michelle Obama, Anne Hathaway, Justin Timberlake, Jessica Alba, Serena Williams, Jonas Brothers, Adam Levine, Charlie Puth, Gwen Stefani și nu numai.

Pe 26 mai a fost difuzată ultima emisiunea a show-ului său și, în luna aprilie, pregătirile pentru ultima săptămână de ”The Ellen DeGeneres Show” au fost puse la punct.

„Știam că acest sezon va fi ultimul meu sezon, așa că am încercat să asimilez totul. Și este amuzant, pentru că, în ultimele două luni, am fost mai emoționată decât în ultima săptămână sau două”, a spus Ellen într-un interviu acordat pemtru The Hollywood Reporter.

De asemenea, prezentatoarea a mărturisit că emoțiile nu au copleșit-o acum, ci în urmă cu mult timp. Cu toate acestea, susține că este gata să facă „ceva diferit”.

„A fost o perioadă, la câteva luni distanță, în care plângeam în fiecare zi. Am fost foarte emoționată, chiar dacă a fost alegerea mea și este alegerea corectă. Știam că era timpul să închei acest capitol și să fac ceva diferit, dar, totuși, a fost foarte emoționant. Am vrut ca oamenii să își amintească de ceea ce am adus la televiziune cu muzica, cu jocurile și toate celelalte lucruri pe care le-am făcut”, a mai adăugat DeGeneres.

Mai mult decât atât, Ellen susține că nu regretă decizia luată, deoarece acesta este „momentul potrivit” pentru a se retrage. Ellen a ținut și un discurs final despre parcursul său în emisiune, vorbind despre greutățile pe care le-a întâmpinat.

„Acum 25 de ani, mi-au anulat serialul, pentru că nu voiau ca o lesbiană să fie în prime-time o dată pe săptămână.

Dacă emisiunea v-a ridicat când v-ați aflat într-o perioadă de durere, de tristețe, orice prin care treceți, atunci mi-am făcut treaba. Sper că te-am inspirat să fii tu însuți, adevăratul și autenticul tău sine. Îți mulțumesc foarte mult că ai fost în această călătorie cu mine! Simt dragostea și v-o trimit înapoi”, a mai spus Ellen.

Deși nu se știe dacă Ellen va mai apărea pe micile ecrane, se crede că aceasta ar fi primit o altă ofertă sau una nouă va veni în viitorul apropiat.

Ellen’s Final Monologue