Trupa legendară ABBA rămâne și astăzi în topuri cu cele mai bune piese din toate timpurile. Și pentru că anul acesta au pregătit câteva surprize pentru fanilor, astăzi vrem să va prezentăm 10 dintre hit-urile formației.

După 40 de ani de pauză, ABBA a revenit zilele trecute cu două piese noi, „I Still Have Faith In You” și „Don’t Shut Me Down”, care deja se află în topurile muzicale de succes, iar în Marea Britanie, single-urile ocupă locurile 6 și 7.

Dancing Queen 

„Dancing Queen” este o piesă extrasă de pe cel de-al patrulea album al trupei Abba – ,,Arrival” și face parte și din soundtrack-ul filmului Mamma Mia.

Abba – Dancing Queen (Official Music Video Remastered)
Waterloo

,,Waterloo” este melodia cu care formația a câștigat concursul Eurovision în anul 1974, iar piesa a devenit în mai multe țări numărul unu.

Abba – Waterloo (Official Music Video)
The Winner Takes It All 

„The Winner Takes It All” este melodia care face parte de pe materialul discografic – „Super Trouper” și este des folosită pentru anumite activități sau evenimente care au legătură cu lumea sportului.

ABBA – The Winner Takes It All (Video)
Gimme! Gimme! Gimme!

„Gimme! Gimme! Gimme!” a avut reacții pozitive din partea publicului și este considerată o piesă care a schimbat traiectoria muzicii tehno. Aceasta a fost lansată în anul 1979.

ABBA – Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
Voulez-Vous 

„Voulez-Vous” a fost realizată în anul 1979 și este extrasă de pe albumul „Voulez-Vous”, albumul cu numărul șase al trupei .

ABBA – Voulez-Vous (Video)
Chiquitita

,,Chiquitita” este una dintre cele mai emoționante piese ale formației. Ea a fost lansată în ianuarie 1989.

Abba – Chiquitita (Official Music Video)
Super Trouper

„Super Trouper” este o piesă scrisă de către Benny Andersson and Björn Ulvaeus, lansată în anul 1980. Melodia face de asemenea parte din soundtrack-ul filmului de succes Mamma Mia.

ABBA – Super Trouper (Video)
Money, Money, Money

„Money, Money, Money” este piesa lansată după hit-ul ,,Dancing Queen”,  iar aceasta vorbește despre lumea în care se învârt oamenii influenți, cu posibilități materiale semnificative. 

Abba – Money, Money, Money (Official Music Video)
Mamma Mia 

„Mamma Mia” este prima melodie de pe albumul intitulat ABBA. Piesa a fost scrisă de cei doi compozitori și membri ai trupei ABBA, Benny Andersson si Björn Ulvaeus.

Abba – Mamma Mia (Official Music Video)
One Of Us

Un single cu un mesaj emoționant, care ne vorbește despre o relație care acum a ajuns la final. ABBA explorează una dintre cele mai sensibile părți ale formației și anume momentul când, la un moment dat, ceva special se sfârșește.

Abba – One Of Us