Christina Aguilera este o cântăreață, compozitoare, actriță și personalitate TV din America. În anul 2008, aceasta a câștigat locul 58 din 100 în topul celor de la Rolling Stone, ca fiind una dintre cele mai bune cântărețe din toate timpurile.

Printre premiile câștigate de aceasta se numără: „Billboard Music Award for Top Female Artist”, „Grammy Award for Best New Artist” și „Juno Award for Video of the Year”.

,,Genie In A Bottle

Este primul single al artistei și a fost lansat în anul 1999, fiind inclus pe albumul de debut, intitulat „Christina Aguilera”. Melodia a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 și s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în toată țara.

Christina Aguilera – Genie In A Bottle
,,Dirrty”

Melodia a apărut în anul 2002 și a făcut parte din al patrulea album al său – „Stripped”. Piesa a fost lansată în colaborare cu rapper-ul Redman și a ajuns pe locul 48 în US Billboard 100 și pe locul 1 în Irlanda & UK.

Christina Aguilera – Dirrty (VIDEO) ft. Redman
,,Hurt”

Lansată în 2006, piesa a fost inclusă pe al cincilea album al său – „Back to Basics”. Aceasta a devenit un hit în scurt timp, ajungând pe locul 19 în Billboard Hot 100 și vândundu-se în peste 1,1 milioane de copii în întreaga țară.

Christina Aguilera – Hurt (Main Video)
,,Candyman”

Melodia a apărut în anul 2007 și a ajuns în top 10 în Australia, Canada, România, Ungarua și pe locul 25 în celebrul top Billboard Hot 100.

Christina Aguilera – Candyman (Official Music Video)
,,Beautiful”

A fost lansată în 2002 și s-a clasat pe locul 2 în Billboard Hot 100 și pe locul 1 în UK, Irlanda, Noua Zeelandă, Canada și Belgia. De asemenea, această melodie i-a adus Christinei Aguilera și un premiu Grammy pentru „Cea mai bună interpretare pop feminină”.

Christina Aguilera – Beautiful (Official Video)
„What A Girl Wants”

Single-ul a fost lansat în anul 1999 și face parte tot de pe albumul de debut al cântăreței. Această piesă i-a adus artistei locul 1 în US Billboard Hot 100 și locul 1 în Canada, Spania, Brazilia și Noua Zeelandă.

Christina Aguilera – What A Girl Wants (Official Video)
,,Your Body”

„Your Body” a fost realizată în 2012 și a ajuns pe locul 34 în Billboard Hot 100 și pe locul 10 în țări precum, Germania, Noua Zeelandă, UK și Elveția.

Christina Aguilera – Your Body (Official Music Video) (Clean Version)
,,Bound To You”

A fost coloana sonoră pentru filmul „Burlesque” și melodia a fost scrisă de Sia. Artista a mai colaborat și în trecut cu Aguilera pentru single-urile „You Lost Me” și „All I Need”.

Bound To You (Burlesque Original Motion Picture Soundtrack)
,,Feel This Moment”

Piesa a apărut în anul 2013 și a fost realizată în colaborare cu Pitbull. Aceasta a fost inclusă pe albumul cu numărul șapte al artistului, „Global Warming” și a ocupat locul 8 în Billboard Hot 100.

Pitbull – Feel This Moment ft. Christina Aguilera
,,Can’t Hold Us Down”

Acest single este unul dintre hit-urile artistei și a fost lansat în colaborare cu rapperița Lil’ Kim. S-a clasat pe locul 12 în US Billboard Hot 100 și a intrat în top 10 în Australia, Danemarca, Australia, UK și Irlanda.

Christina Aguilera – Can’t Hold Us Down (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi