Imagine Dragons este o trupă pop-rock, din Las-Vegas, Nevada. Aceștia s-au făcut cunoscuți cu ajutorul piesei „It’s Time”, iar al doilea album al trupei, „Smoke + Mirrors”, lansat în anul 2015, a ajuns pe locul 1 în Canada, SUA și UK.

De-a lungul carierei lor, cei de la Imagine Dragons au câștigat: 3 American Music Award, 9 Billboard Music Award, 1 premiu Grammy, 1 premiu MTV Video Music și 1 World Music Award.

Nothing Left To Say 

Piesa a fost lansată chiar pe 25 decembrie, de Crăciun, în anul 2012. Aceasta a fost inclusă pe albumul de debut al trupei, intitulat „Night Visions”.

Imagine Dragons – Nothing Left To Say (Art Film)
It’s Time

A apărut în 2011, însă lansarea oficială a avut loc abia anul următor. Piesa a ajuns pe locul 15 în Billboard Hot 100  și în top 10 în Irlanda, India, Austria, Japonia și Portugalia.

Imagine Dragons – It’s Time
Demons

„Demons” a fost lansată în anul 2013 și inclusă pe albumul de debut al trupei – „Night Vision”. Aceasta ocupat locul 6 în US Billboard Hot 100 și locul 1 în US Mainstream Top 40.

Imagine Dragons – Demons (Official Video)
Believer

Hit-ul a fost lansat în 2017 și inclus pe albumul cu numărul trei al trupei, „Evolve”. Acesta s-a clasat pe locul 4 în US Billboard Hot 100 și pe locul 1 în US Adult Top 40. De asemenea, în videoclipul „Believer” apare și celebrul actor suedez și specialist în arte marțiale, Dolph Lundgren.

Imagine Dragons – Believer
Radioactive

Este una dintre cele mai cunoscute single-uri ale trupei și de asemenea, a debutat pe locul 3 în celebrul top, Billiboard Hot 100.

Imagine Dragons – Radioactive
Whatever It Takes

Lansată în anul 2017, „Whatever It Takes” se bucură de aproximativ 800 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Imagine Dragons – Whatever It Takes
Bleeding Out

A fost inclusă pe albumul de debut, „Night Visions” și a ocupat locul 30 în Billboard Rock Songs și poziția 58 în US Hot Rock& Alternative Songs.

Bleeding Out
On Top Of The World

Realizată în 2013, melodia apare pe albumul „Night Visions” și a înregistrat reacții pozitive în rândul fanilor.

Imagine Dragons – On Top Of The World (Official Music Video)
Thunder

„Thunder” este una dintre cele mai semnificative melodii ale trupei, care a ajuns în top 10 în Belgia, Canada, Suedia, Polonia și multe alte țări.

Imagine Dragons – Thunder
Monster

Single-ul a apărut în anul 2013 și, mai apoi, a apărut pe ediția de lux a albumului „Smoke + Mirrors”, lansat în 2015. Aceasta a ajuns pe locul 78 în US Billboard Hot 100 și pe locul 13 în US Hot Rock & Alternative Songs.

Imagine Dragons – Monster (Lyrics)