Topic și Bebe Rexha își încântă fanii cu o colaborare inedită. Aceștia și-au propus ca „Chain My Heart” să se numere printre cele mai ascultate piese din vara aceasta.

Sound-ul ne trimite direct cu gândul la melodiile pe care le fredonam în urmă cu 10 ani, fiind ca o călătorie în timp. Bebe Rexha își dovedește din nou talentul de dansatoare, în timp ce timbrul său vocal inconfundabil iese în evidență, ca de fiecare dată.

Topic este un DJ care s-a inspirat din cariera colegilor de breaslă, precum: Avicii, Swedish House Mafia și Timbaland și care, în urmă cu un an, a colaborat cu A7S și au lansat piesa „Breaking Me”, care a fost hit-ul verii în Europa și în lume.

Bebe Rexha a cunoscut faima cu ajutorul piesei „Monster Under My Bed” și după ce și-a început cariera muzicală la vârsta de doar patru ani. Mai mult decât atât, nu multă lume știe, dar colaborarea de succes dintre Rihanna și Eminem, care a cucerit topurile din întreaga lume, a fost inspirată de melodia lui Rexha – „Monster Under My Bed”.

Topic x Bebe Rexha – Chain My Heart (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.