Dacă l-ai tot ascultat pe Harry Styles, acum a venit momentul în care îți spunem că îl vei și putea vedea pe micile ecrane, dar nu ca până acum, ci în cadrul unei producții cinematografice.

Warner Bros a lansat, deja, primul trailer al filmului psihologic “Don’t Worry Darling”. Acesta a fost realizat de către Olivia Wilde, iar Florence Pugh și Harry Styles joacă în rolurile principale.

Ediția CinemaCon 2022 a fost cea în cadrul căreia trailerul a fost dezvăluit, urmând lansarea acestuia și în mediul online. Premiera va avea loc vara aceasta, mai exact pe data de 23 septembrie. Acțiunea se desfășoară în urmă cu 70 de ani, iar Jack, interpretat de Harry Styles, este un membru al Victory Project, o operațiune secretă.

Alături de soția sa, Alice, jucată de Florence Pugh, cei doi trec prin clipe tensionate, odată ce problemele intervin: Alice își neglijează atribuțiile, iar adevărata identitate a lui Jack este scoasă la iveală.

Chris Pine, Sydney Chandler, Kiki Layne, Gemma Chan, Olivia Wilde și Nick Kroll vor avea și ei câte un rol în “Don’t Worry Darling”.

Don’t Worry Darling – Official Trailer – Warner Bros. UK & Ireland