Tudor’s Home este un brand de haine românesc. Totul a început din copilărie, de când hainele au devenit o pasiune, urmând ca, peste câțiva ani, pasiunea să se transforme într-o afacere de familie.

Tudor’s Home, deși este de doar cinci luni pe piața românească, de 15 ani, patronii afacerii colaborează cu brand-uri de renume, precum Armani, Michael Kors sau Scorpion Bay. Au fabrici atât în România, la Câmpina, cât și în Italia, la Bergamo.

„Este un business de familie. Suntem pe piață de 15 ani, avem fabrici în Italia și în România. În prezent, lucrăm pentru Yamamoto și am călcat, etichetat, croit, am produs pentru brand-urile mari și o facem în continuare”.

Deși, în România sunt multe brand-uri de acest fel, Tudor’s Home se bazează pe coloristică. Produsele lor sunt de înaltă calitate, modelele sunt creative, iar culorile ies foarte ușor în evidență.

„Tot ce este online pe Yamamoto este produs de noi. Avem o fabrică la Câmpina, unde croim materialele și cealaltă fabrică este în Italia, la Bergamo, unde avem imprimeria. Ultimele produse le-am făcut 100% în România”, a declarat Tudor Andrei – owner-ul brand-ului.

Mai mult decât atât, încă de la primele produse, oamenii s-au arătat extrem de încântați de acestea, iar succesul a depășit până și așteptările patronilor.

Printre cele mai vândute produse ale lor se numără trening-urile și tricourile masculine, iar brand-ul a reușit, în mai puțin de șase luni, să își fidelizeze publicul.

https://www.instagram.com/tudorshome/

Așadar, dacă vei să fii la modă, dar nu vrei să investești o avere sau dacă vrei să faci un cadou și nu știi ce, hainele de la Tudor’s Home sunt alegerea perfectă.

Dacă vreți să fiți îmbrăcați cool și în pas cu moda, pe cei de la Tudor’s Home îi găsiți aici:

tudorshome.ro

instagram.com/tudorshome/

Leave a Reply

Your email address will not be published.