Noua piesă a celor de la BTS a devenit rapid videoclipul cu cele mai multe vizualizări pe YouTube în doar 24 de ore. După cum era de așteptat, trupa a scris deja istorie cu noua melodie.

În urmă cu 5 zile, pe 21 august, trupa BTS a încărcat pe YouTube cel mai așteptat videoclip al lor, fiind și prima lor piesă în limba engleză, „Dynamite”. În doar 24 de ore de la lansare melodia a strâns un număr record de 101,1 milioane de vizualizări, iar astfel recordul obținut a fost o mare performanță a formației.

De asemenea, single-ul a reușit să devină și primul videoclip din istoria platformei YT care a depășit 100 de milioane de vizualizări în numai o zi de la încărcare. Ceea ce înseamnă că a fost vizionat în cele 24 de ore de peste 4,16 milioane de oameni.

Se pare că nu este prima oară când BTS obține o astfel de performanță, deoarece în luna iulie trupa sud-coreeană a intrat pentru a doua oară în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat concert live care a fost transmis pe internet. Astfel nu e de mirare că piesa „Dynamite” a mai doborât un record și era chiar de așteptat, deoarece este și prima melodie în limba engleză a unei formații cu o asemenea popularitate.

Așadar, rămâne de văzut ce alte recorduri vor mai doborî cei de la BTS, iar noi așteptăm cu nerăbdare un nou single.

BTS (방탄소년단) ‘Dynamite’ Official MV

Redactor: Cătălina Petrache

2 Comments

  • Iron scrap inspection, 17/03/2024 @ 09:37

    Metal scrap inventory management Ferrous material marketing Iron scraps recycling

    Ferrous waste recovery facility, Iron scrap exports, Scrap metal profit margins

  • Iron scrap decommissioning, 18/03/2024 @ 08:42

    Scrap metal processing plant Ferrous material recycling logistics management Iron reclaimer

    Ferrous material processing plants, Iron scrap salvage yard, Metal scrap weighing

Leave a Reply

Your email address will not be published.