Vă prezentăm un interviu cu Iancu Sterp, despre: Survivor, participarea la Puterea Dragostei şi tot ceea ce au însemnat aceste experienţe.

Te aşteptai să ajungi până în finala Survivor?

Sincer, da şi nu. Da, pentru că ştiam de ce sunt în stare fizic şi psihic, dar nu, pentru că am ajuns pe la jumătatea competiţiei şi nu ştiam cam care este mersul, care sunt strategiile. Dar uite că până la urmă a fost bine, am ajuns până acolo.

Ai dat dovadă de multă ambiţie şi sportivitate în acest concurs. Ce crezi că ţi-a lipsit, de nu ai câştigat titlul de ,,Survivor România 2020″?

Chiar dacă nu am câştigat finala, nu consider că mi-a lipsit nimic. Sincer, am făcut şi eu un vlog despre asta în care am zis cam de ce cred eu că am fost mai dezavantajat un pic, sunt mai multe motive, le găsiţi pe canalul meu de YouTube. Oricum o privesc ca pe ceva foarte bun, finala asta, pentru că am ajuns în ultimii patru, aşa că, chiar dacă nu a fost să câştig eu finala, tot este bine şi tot mă bucur. Nu are rost să mă mai gândesc ce mi-a lipsit de nu am câştigat sau ce ar fi trebuit să mai fac în plus, mă mulţumesc că am ajuns până acolo.

Iancu la Survivor
O vedeai pe Elena Ionescu să câştige Survivor?

Mă gândeam că Elena are şanse să câştige competiţia, pentru că era foarte susţinută de acasă, am văzut asta toţi în emisiune că era foarte votată când era nominalizată la consilii. Nu mă aşteptam ca şi în finală să câştige, voiam să câştige un războinic, dar uite că susţinerea mare a fost tot de partea ei. Bravo ei.

Care sunt persoanele cu care ai păstrat legătura după competiţie?

Persoanele cu care am păstrat legătura după competiţia Survivor sunt majoritatea, adică şi faimoşii, şi războinicii, cu toţii am păstrat legătura. Cred că mai puţin cu Ghiţă şi nu mai ştiu ce nume să dau eu aşa. Am mai păstrat legătura, am mai vorbit din când în când pe instagram, dar mai strâns aşa, cu Emy Alupei, Andrei Ciobanu, Karina şi cu Alice.

Iancu alături de Războinici
Spune-mi 3 lucruri care ţi-au lipsit cel mai mult când erai în Republica Dominicană.

Un lucru care ne-a lipsit la toţi pe care îl ştie toată lumea, a fost mâncarea, că nu aveam, eram flămânzi săracii de noi. :)) Încă un lucru a mai fost familia şi cred că viaţa mea obişnuită.

Făcând o comparaţie între cele două competiţii la care ai participat, şi anume: Survivor, respectiv Puterea Dragostei. Care dintre cele două emisiuni te-a schimbat în vreun fel şi de ce?

Dacă ar fi să fac o comparaţie între cele două emisiuni la care am participat, şi anume: Puterea Dragostei şi Survivor, pot spune că Survivor este mult, mult peste şi este cu totul alt format, cred că şi de asta, e mult mai greu la Survivor. La Survivor am învăţat, poate să apreciez mult mai mult persoanele dragi, lucrurile de lângă mine, mi-a dat foarte mult timp de gândire, să mă gândesc la viaţa mea, să văd ce e cu adevărat important. La Puterea Dragostei, era mai multă distraţie, show, chestii de genul ăsta. Ei bine, la Survivor era mult mai multă seriozitate, deci next level, Survivor.

Că tot vorbeam despre emisiuni, te-ai mai întoarce la Puterea Dragostei?

Nu m-aş mai întoarce la Puterea Dragostei, le-am făcut pe toate acolo, am stat câteva luni bune atât în primul sezon, cât şi în al doilea. Am amintiri foarte faine de acolo, dar nu m-aş mai întoarce, mi-a ajuns, a fost destul. Chiar nu mi-aş mai vedea locul acolo, pentru că am făcut toate nebuniile. În schimb, dacă ar mai fi o competiţie pe tematica Survivor, poate că aş mai merge, dar la Puterea Dragostei, nu, nu m-aş mai întoarce.

Iancu la Puterea Dragostei
Despre tachinările cu Emy Alupei, ce ne poţi spune?

A fost foarte tare tot ce am trăit acolo, şi certurile pe care le-am avut cu Emy Alupei, şi împăcările, şi tot, pentru că noi ne şi înţelegem bine, ne şi certam. Am avut tot felul de trăiri, a fost tare de tot.

Iancu şi Emy Alupei
De unde vine pasiunea ta pentru sport? Şi când ai jucat ultima dată fotbal?

Pasiunea mea pentru sport s-a născut odată cu mine, adică de când sunt mic mi-a plăcut să fac sport, să mă antrenez, să fiu mereu în formă, să arăt cât mai bine, să fiu cât mai tare, să am cât mai multă fibră pe mine, să fiu cât mai natural şi dintotdeauna mi-a plăcut sportul. Fotbal am jucat ultima dată de mult, înainte să plec la Survivor. Mi-a lipsit foarte tare fotbalul.

Ce s-a întâmplat între tine şi Denisa, de aţi decis să vă despărţiţi?

Nu s-a întâmplat nimic între mine şi Denisa de ne-am despărţit, pur şi simplu nu ne mai înţelegeam şi am căzut de comun acord că e mai bine să facem asta.

Spune-mi un lucru care îţi place foarte mult la tine şi unul care te deranjează.

Un lucru care îmi place foarte mult la mine este că sunt foarte rezistent la multe, aproape la orice. Ceva ce nu-mi place la mine, ar fi că accept prea repede orice şi mă pun pe locul doi de multe ori, când ar trebui să mă gândesc mai mult la mine, decât la ceilalţi. Asta este o greşeală.

Care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat în copilărie şi de care ţii cont în prezent?

În copilărie, pentru că am văzut şi copii de bani gata, foarte bogaţi şi copii săraci, eu, deşi am fost mai sarăc cu fraţii mei, ca să zic aşa, am avut o copilărie foarte frumoasă. Cel mai important lucru învăţat în copilărie este că poţi să fii foarte fericit, fără să ai averi materiale, averea sufletească este mult mai importantă.

Pentru finalul interviului, Iancu a pregătit un VIDEO pentru IdeaMan şi pentru fanii lui:
VIDEO de la Iancu

2,150 Comments