Culturile hindi, spaniolă și americană s-au unit și au dat viață piesei ”Voodoo”, iar, acum, videoclipul este și el disponibil.

„Balvin este ca un idol pentru mine. El a făcut ceea ce am încercat eu să fac în propriul meu spațiu, iar felul în care și-a făcut un drum, în ciuda limbajului, în ciuda șanselor, m-a inspirat cu adevărat”, a spus Badshah.

Melodia nu este una oarecare, mai ales că Tainy a fost cel care a produs multe hit-uri de succes, printre care se numără cele lansate de: Daddy Yankee, Bad Bunny, Camila Cabello, Shawn Mendes, Rosalia și Anuel.

„Unul dintre multele motive pentru care am fost atras să creez muzică este pentru că este universală. Leagă oamenii în ciuda barierelor lingvistice. Badshah și Tainy sunt artiști extraordinari, iar această colaborare este doar un alt exemplu al modului în care suntem capabili să unim oameni din culturi diferite, pentru a găsi un teren comun”, a spus și J Balvin.

Cei trei cântă despre pericolele la care te expui atunci când te îndrăgostești. Tiltul este accentuat de ritualurile care au loc în videoclip, printre lumânări și diferite descântece.

Badshah, J Balvin, Tainy – Voodoo (Official Music Video)